Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞεκίνησε η Έκθεση Τουρισμού 2022 China-ASEAN
Έκθεση

Ξεκίνησε η Έκθεση Τουρισμού 2022 China-ASEAN

Συνολικά 36 προορισμοί του Chongqing συμμετείχαν στην έκθεση China-ASEAN Expo.

Η Έκθεση Τουρισμού 2022 China-ASEAN Expo άνοιξε τις πύλες της στο Guilin στην αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της Νότιας Κίνας. Συνολικά 36 προορισμοί του Chongqing συμμετείχαν στην έκθεση, συμπεριλαμβανομένων 14 περιοχών και κομητειών στο Chongqing, όπως οι περιοχές Dazu, Liangping, Wulong και Nanchuan, 19 βασικές τουριστικές επιχειρήσεις και τρία πολιτιστικά ιδρύματα, όπως το Μουσείο Fuling, σύμφωνα με το Slik Road Greece

Στον χώρο της έκθεσης, η μειονότητα Tujia παρουσίασε τον χορό Tujia Hands-Swaying. Ο κληρονόμος της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της πρωτοχρονιάτικης ζωγραφικής του Liang Ping και του λιβάνι παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής Yongchuan αλληλοεπιδρούν με τους επισκέπτες. Κάθε εκθέτης διεξήγαγε ενεργά επιτόπιες πωλήσεις και διαπραγματεύσεις με τοπικά σπεσιαλιτέ τρόφιμα, εκλεκτά πολιτιστικά και δημιουργικά προϊόντα, δώρα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και διαφημιστικό υλικό.

Παράλληλα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε το 2022 Chongqing Tourism Promotion Conference (Guilin) στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Guilin. Ο Qin Dingbo, αναπληρωτής διευθυντής της Δημοτικής Επιτροπής Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης του Chongqing, εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία. Είπε ότι το Chongqing και το Guangxi είναι κοντά όσον αφορά στο τοπίο, στο πολιτιστικό περιβάλλον, στους πλούσιους και μοναδικούς φυσικούς πόρους και στην άνθηση του πολιτισμού και των τεχνών.

Ελπίζεται ότι το Chongqing και το Guangxi θα αναπτύξουν περαιτέρω αμοιβαία επωφελείς πολιτικές και θα γράψουν ένα νέο κεφάλαιο πολιτιστικού τουρισμού στη συνεργασία Lancang-Mekong”, πρόσθεσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024