Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΥπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο αποκτάει η Αττική

Υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο αποκτάει η Αττική

Νέο, υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο στην Αττική θα αποκτήσει εντός του 2006 η Helexpo, υλοποιώντας τον στρατηγικό της σχεδιασμό για επέκταση των δραστηριοτήτων της και κατάκτηση μεγαλύτερου μεριδίου, στη μεγάλη αγορά της πρωτεύουσας…

Νέο, υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο στην Αττική θα αποκτήσει εντός του 2006 η Helexpo, υλοποιώντας τον στρατηγικό της σχεδιασμό<...>για επέκταση των δραστηριοτήτων της και κατάκτηση μεγαλύτερου μεριδίου, στη μεγάλη αγορά της πρωτεύουσας, η οποία συγκεντρώνει το 70% της πανελλαδικής εκθεσιακής και συνεδριακής δραστηριότητας της χώρας, αλλά και προσέλκυσης μεγάλων διεθνών διοργανώσεων.

Το νέο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo, θα εκτείνεται μεταξύ του σταθμού ΗΣΑΠ – Ειρήνης και του ΟΑΚΑ, και, ήδη, έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση μίσθωσης μεταξύ του προέδρου της Helexpo κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλου και της προέδρου του ΟΑΚΑ κυρίας Αλεξάνδρας Μανού, κατόπιν έγκρισης της απόφασης του Αθλητικού Κέντρου, από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Ορφανό.

Η υπογραφείσα σύμβαση, αφορά τη μίσθωση του ελεύθερου ακάλυπτου χώρου στην περιοχή, επιφάνειας 20 περίπου στρεμμάτων, την οποία η Helexpo θα αξιοποιήσει για την ανέγερση πρότυπων προκατασκευασμένων εγκαταστάσεων, συνολικού εμβαδού 15.000 τ.μ. για τη διενέργεια εκθέσεων, συνεδρίων, καθώς και αθλητικών, πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και άλλων εκδηλώσεων.

Για την καλύτερη αξιοποίηση και λειτουργικότητα του χώρου, θα εξασφαλισθεί κατασκευαστικά η δυνατότητα τόσο για ενιαία όσο και για πολλαπλές, σε μικρότερους χώρους, χρήσεις.

Το νέο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo λειτουργώντας μαζί με το παρακείμενο Helexpo Palace, θα αποτελεί το μεγαλύτερο, το πιο σύγχρονο και το πιο λειτουργικό συγκρότημα στην Αττική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024