Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΕλπίδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι έλληνες αθλητές και φίλαθλοι

Ελπίδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι έλληνες αθλητές και φίλαθλοι

Η Ολυμπιακή αθλητική προετοιμασία αποτέλεσε το αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης της προέδρου της Αθήνα 2004, Γιάννας Αγγελοπούλου, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, που έγινε στην έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής. […]

Η Ολυμπιακή αθλητική προετοιμασία αποτέλεσε το αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης της προέδρου της Αθήνα 2004, Γιάννας Αγγελοπούλου, με τον<...> υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, που έγινε στην έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής. Ο κ. Ορφανός σε δηλώσεις του μετά από την συνάντηση διαβεβαίωσε, ότι η πολιτική αθλητική ηγεσία θα κάνει ό,τι είναι εφικτό ώστε οι Έλληνες αθλητές να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: “Με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής δεν αρκεστήκαμε στα εθιμοτυπικά. Είχαμε μία ουσιαστική συζήτηση, που αφορούσε στην Ολυμπιακή αθλητική προετοιμασία. Συμφωνήσαμε καταρχήν στο αυτονόητο: ό,τι οι Αγώνες σημαίνουν αθλητές, επιδόσεις, ανταγωνισμό, συμμετοχή και θα ρίξουμε το ειδικό βάρος προς αυτή την κατεύθυνση. Έχοντας την κεντρική ευθύνη της Ολυμπιακής προετοιμασίας, από την πλευρά της πολιτικής αθλητικής ηγεσίας θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο ώστε οι αθλητές μας να έχουν την καλύτερη εμφάνιση. Είναι αυτό που ζητούν οι Έλληνες φίλαθλοι και πιστεύουμε ότι αυτό θα λειτουργήσει και ως κίνητρο για να γεμίσουν τα στάδια εκείνες τις ημέρες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024