Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ τεχνογνωσία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «ταξιδεύει» στο Πεκίνο
Ολυμπιακοί Αγώνες 2008

Η τεχνογνωσία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «ταξιδεύει» στο Πεκίνο

Ο άρτιος συντονισμός όλων των συντελεστών του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» έδωσε το 2004 μια υποδειγματική αεροδρομιακή εμπειρία στην Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Οικογένεια, αλλά και σε όλους τους ταξιδιώτεςτης περιόδου των […]

Ο άρτιος συντονισμός όλων των συντελεστών του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» έδωσε το 2004 μια υποδειγματική αεροδρομιακή εμπειρία στην Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Οικογένεια, αλλά και σε όλους τους ταξιδιώτες<...>της περιόδου των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση.

Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 στο Πεκίνο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεργάζεται στενά με την Οργανωτική Επιτροπή του Πεκίνου, μεταδίδοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του για την προετοιμασία και την ομαλή εξυπηρέτηση των αφίξεων και των αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο της κινεζικής πρωτεύουσας Beijing Capital International Airport.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχει στην Οργανωτική Επιτροπή του Πεκίνου, η Εταιρία Αεροδρομίου προσφέρει υποστήριξη και τεχνογνωσία σε μια σειρά από τομείς, όπως οι διαδικασίες άφιξης και αναχώρησης, η εξυπηρέτηση και η διαχείριση αεροπορικών διαδικασιών εκτός αεροδρομίου (οff-airport processing), η διαχείριση αποσκευών και εξοπλισμού και σειρά διαδικασιών logistics και μεταφορών.

Από το Νοέμβριο του 2007, σχετικές συναντήσεις εργασίας έχουν πραγματοποιηθεί τόσο στο Πεκίνο, όσο και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τον οποίο επισκέφθηκε πρόσφατα πολυάριθμη αποστολή του αεροδρομίου του Πεκίνου, της Κινεζικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και της Air China. Στη συνάντηση της Αθήνας έγινε διεξοδική ενημέρωση σχετικά με το συντονισμό και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του αεροδρομίου της Αθήνας το 2004 και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα προετοιμασίας του αεροδρομίου του Πεκίνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024