Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟΛΠ Α.Ε.: Συνάντηση και βράβευση από την Οικονομική Διευθύντρια αθλήτριας του kick boxing
Αθλητισμός

ΟΛΠ Α.Ε.: Συνάντηση και βράβευση από την Οικονομική Διευθύντρια αθλήτριας του kick boxing

Βράβευση απο τον ΟΛΠ Α.Ε. της πρωταθλήτριας kick boxing της WAKO κα. Μαρία Μιχαλακάκου για την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη τον Οκτώβριο 2022 στην Ιταλία.

Η Οικονομική Διευθύντρια της ΟΛΠ Α.Ε. κα. Li Jin πραγματοποίησε συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού με την πρωταθλήτρια kick boxing και νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη κα.  Μαρία Μιχαλακάκου, την οποία βράβευσε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη τον Οκτώβριο 2022 στην Ιταλία.

Η ΟΛΠ Α.Ε. υποστηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και επισημαίνεται ότι η Εταιρεία παρείχε οικονομική υποστήριξη για τη συμμετοχή της αθλήτριας στο παγκόσμιο κύπελο στην Ουγγαρία, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση.

Η Οικονομική Διευθύντρια της ΟΛΠ Α.Ε. κα Li Jin, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανέφερε τα ακόλουθα: “Στη Μαρία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είμαστε όλοι περήφανοι, όπου με σκληρή δουλειά, αυτοπειθαρχία και κυρίως το απαραίτητο ήθος, πέτυχε τον στόχο της και κατέκτησε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing. Η κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι μόνο η αρχή, καθώς είμαι βέβαιος ότι θα ζήσουμε πολλές ακόμα σπουδαίες αθλητικές στιγμές από την πορεία της. Η ΟΛΠ Α.Ε. στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει σταθερά και στο μέλλον τη νέα γενιά και τον ελληνικό αθλητισμό.”

Επισημαίνεται ότι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Μιχαλακάκου ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια της ΟΛΠ Α.Ε., καθώς είναι η κόρη του Μιχάλη Μιχαλακάκου, εργαζόμενου στην Εταιρεία.

Υπεύθυνη Ύλης | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τζοάννα είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και ως μαθητευόμενη είναι αρμόδια για την υποδοχή ύλης στο TravelDailyNews Greece & Cyprus'

Ετικέτες
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022