Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιπλή διάκριση για το Anazoe Spa στα Spa Traveller Awards και νέες θεραπείες για το 2014
Spa

Διπλή διάκριση για το Anazoe Spa στα Spa Traveller Awards και νέες θεραπείες για το 2014

Το 2014, το Anazoe Spa θα επεκτείνει το μενού του, εισάγοντας νέες χαλαρωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες, που βασίζονται σε τοπικά συστατικά και αρχαίες ελληνικές πρακτικές.

Το Anazoe Spa στην Costa Navarino, βραβεύθηκε πρόσφατα σε έναν ακόμη καθιερωμένο διεθνή θεσμό, τα SPA Traveller Awards 2013. Το spa αναδείχθηκε πρώτο στις κατηγορίες: Best Spa Hotel/ Resort: Greece και Best European Spa for Incentive Breaks.

Η νέα σημαντική διάκριση για το Anazoe Spa, ενισχύει περαιτέρω τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα spa της Ευρώπης, αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή του φιλοσοφία. Το Anazoe Spa προσφέρει μία πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών που δημιουργήθηκαν από τον αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία – χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τις ιδιότητες των φυσικών προϊόντων της περιοχής. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Anazoe Spa είναι η αναβίωση των αρχαίων τοπικών πρακτικών. Πρόκειται για τις signature ελαιοθεραπείες (oleotherapy) που στηρίχθηκαν σε συνταγές και περιγραφές που βρέθηκαν χαραγμένες στο Παλάτι του Νέστορα και χρονολογούνται από την εποχή του Ομήρου.

Τα Spa Traveller Awards θεωρούνται σημείο αναφοράς στον κλάδο, και αναδεικνύουν τους καλύτερους προορισμούς spa και ευεξίας διεθνώς, μέσα από ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού “SPA Traveller” ανά τον κόσμο.

Η διευθύντρια του Anazoe Spa, κα Δώρα Κορομηλά, ανέφερε σχετικά με τα βραβεία: “Η ονομασία του Anazoe Spa προήλθε από τη λέξη ‘αναζωογόνηση’ και συμβολίζει την ολιστική προσέγγιση για την αρμονική λειτουργία σώματος και πνεύματος, ακόλουθη της αρχής ‘νους υγιής εν σώματι υγιεί’. Στο spa προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης που ηρεμεί το πνεύμα και αναδομεί το σώμα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το Anazoe Spa συνεχίζει να διακρίνεται σε διεθνές επίπεδο και θεωρείται πλέων ένα από τα καλύτερα spa”.

Το 2014, το Anazoe Spa θα επεκτείνει το μενού του, εισάγοντας νέες χαλαρωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες, που βασίζονται σε τοπικά συστατικά και αρχαίες ελληνικές πρακτικές, όπως το Anazoe Grape Seed Scrub και τα Anazoe Sea Water Treatments αντίστοιχα. Στο scrub θα χρησιμοποιούνται σταφύλια από τους αμπελώνες Navarino Vineyards, ενώ οι θεραπείες με θαλασσινό νερό, ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια συνολική εμπειρία ευεξίας, ξεδιπλώνουν την ευεργετική επίδραση του νερού. Εκεί, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τα οφέλη του, σε μιας υψηλής πυκνότητας θαλασσινού νερού πισίνα και σε δύο θερμές πισίνες θαλασσοθεραπείας με πίδακες υδροθεραπείας. Αυτές οι θεραπείες είναι εμπνευσμένες από τον Ιπποκράτη, ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Επιπλέον, μια σειρά από θεραπείες σε εξωτερικούς χώρους, όπως το ‘Selene’ Moonlight Massage και το Outdoor Herbal Experience με τοπικά βότανα, θα αξιοποιήσουν πλήρως το μοναδικό φυσικό περιβάλλον στο Navarino Dunes της Costa Navarino.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024