Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔράσεις ΕΟΤ: Προβολή ελληνικού θεματικού τουρισμού σε Κύπρο και Αγγλία
Γαμήλιος Τουρισμός

Δράσεις ΕΟΤ: Προβολή ελληνικού θεματικού τουρισμού σε Κύπρο και Αγγλία

Υπηρεσίες ΕΟΤ Εξωτερικού σε Αγγλία και Κύπρο

Αναδείχθηκε ο γαμήλιος τουρισμός σε Μήλο, Πάρο, Τήνο και Ελαφόνησο αλλά και η πληθώρα τουριστικών προϊόντων που προσφέρουν Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια

Μια σειρά δράσεων προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό οργάνωσαν οι Υπηρεσίες ΕΟΤ Εξωτερικού σε Αγγλία και Κύπρο, το τελευταίο δίμηνο. Τα κύρια θέματα αφορούσαν την ανάκαμψη του γαμήλιου τουρισμού σε Μήλο, Πάρο, Τήνο και Ελαφόνησο, αλλά και την πληθώρα των τουριστικών προϊόντων που προσφέρουν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη, η Στερεά Ελλάδα και η Εύβοια, αλλά και ιδιαιτέρως η Αττική που το 2023 φιλοξενεί την  Πολιτισμική Πρωτεύουσα Ευρώπης την Ελευσίνα.

Την 1η Δεκεμβρίου η Υπηρεσία Εξωτερικού Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας διοργάνωσε εκδήλωση για βρετανούς τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβευτική Κατοικία της Ελλάδας στο Λονδίνο, για την προβολή του γαμήλιου τουρισμού και γενικότερα του τουρισμού πολυτέλειας στην Ελλάδα.

Την ίδια ημέρα στην Κύπρο ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ο κύκλος των τεσσάρων Ψηφιακών Τουριστικών Συναντήσεων (webinars) Ελλάδας-Κύπρου, που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Κύπρου για το 2022, σε συνέχεια των πέντε webinars του προηγουμένου έτους.

Κύριος στόχος της δράσης ήταν η αναλυτικότερη γνωριμία των επαγγελματιών της κυπριακής τουριστικής αγοράς (t.os, travel agents κ.ά.) με το προσφερόμενο ελληνικό τουριστικό προϊόν, με νέους ανερχόμενους προορισμούς, αλλά και τις βιωματικές εμπειρίες που ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στην Ελλάδα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ενώ τις συναντήσεις συντόνισε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κύπρου, Πέτρος Σαγάνας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024