Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔυναμική ελληνική παρουσία στα 2α Annual World Spa Awards
Spa

Δυναμική ελληνική παρουσία στα 2α Annual World Spa Awards

Τέσσερις ελληνικές ξενοδοχειακές εταιρείες -και μία κυπριακή- διακρίθηκαν κατά τα φετινά ετήσια World Spa Awards Winners, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Forte Village Resort της Σαρδηνίας, μαζί με τα γνωστά World Travel Awards.

Τα World Spa Awards είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα απονομής βραβείων, που ξεκίνησε το 2015 και έχει στόχο να προωθήσει τον τουρισμό spa και ευεξίας με το να επιβραβεύει τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.

Τα ελληνικά / κυπριακά spa που βραβεύθηκαν στη φετινή διοργάνωση είναι τα εξής:

Greece’s Best Hotel Spa 2016

  • Divani Athens Spa & Thalasso Center του Divani Apollon Palace

Greece’s Best Resort Spa 2016

  • Espace Vitalite Chenot του Elounda Beach Hotel & Villas

Greece’s Best Wellness Retreat 2016

  • Aldemar Royal Mare

Cyprus’s Best Hotel Spa 2016

  • Amathus Spa του Amathus Beach Hotel

Το Talise by Jumeirah ηγήθηκε των νικητών στα World Spa Awards, λαμβάνοντας το βραβείο του World’s Best Hotel Spa Brand στην εκδήλωση απονομής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η QMS MediCosmetics επίσης βραβεύτηκε ως World’s Best Spa Brand από ανθρώπους που την εξέλεξαν απ’ όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα η Σαρδηνία κέρδισε το βραβείο Europe’s Best Wellness Destination.

Ο πρόεδρος των World Spa Awards, Graham Cooke, δήλωσε: “Μετά από έναν επιτυχημένο χρόνο πέρυσι στο Βιετνάμ, τα World Spa Awards είναι πλέον καθιερωμένα στην παγκόσμια βιομηχανία των spa. Υποδεχθήκαμε την αφρόκρεμα αυτής της γοργά αναπτυσσόμενης βιομηχανίας εδώ, στο Forte Village Resort και βραβεύσαμε τους κορυφαίους. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους νικητές και τις καλύτερες ευχές μου για τις μελλοντικές προσπάθειες τους”.

Το Al Faisaliah Spa by ESPA βρίσκεται στο ξενοδοχείο Al Faisaliah Hotel Riyadh και βραβεύτηκε ως World’s Best Female Spa, ενώ το Emirates Palace Spa πήρε το βραβείο του World’s Best Hotel Spa.

Το Lanserhof Tegernsee αναγνωρίστηκε ως World’s Best Medical Spa, και το οικοδεσπότης των βραβείων Forte Village Resort, έλαβε το βραβείο World’s Best Wellness Retreat.

Το βραβείο World’s Best Nail Studio Brand απονεμήθηκε στο PEDI:MANI:CURE Studio του Bastien Gonzalez.


Στη φωτογραφία, η παρουσιάστρια της βραδιάς Ela Clark με την κα Λένα Μελιδονιώτη, Marketing Director του Elounda Beach Hotel & Villas, παραλαμβάνει το βραβείο Greece’s Best Resort Spa 2016.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024