Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΕυρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής: Συνάντηση φορέων στο Λουτρράκι
Αθλητικός Τουρισμός

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής: Συνάντηση φορέων στο Λουτρράκι

Λουτράκι

Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση εργασίας για τη διεξαγωγή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σκοποβολής το Λουτράκι.

Στα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση εργασίας με εκπρόσωπους της Οργανωτικής Επιτροπής της Διοργάνωσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δυναμικής σκοποβολής και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με αφορμή το πρωτάθλημα του 2023.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, εκ μέρους του Τουριστικού Οργανισμού ο πρόεδρος Σπύρος Καραβούλης, ο Γ. γραμματέας Γιάννης Κόντης, ο ταμίας Δημήτρης Βλάσσης, ο εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου Γιάννης Αλεξανδρής, τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας Άννα Σιαγγανά, Άλκης Δρίτσας και Βασίλης Μπάκος, και ο αντιπρόεδρος του  Δ.Σ του ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ, Κων/νος Χατζόπουλος.  Εκ μέρους της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ο πρόεδρος Αθανάσιος Παπαγεωργίου και ο Ιωάννης Κελαιδάκης δ/ντης Αγώνα και επικεφαλής του Όμιλου Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εκτιμάται ότι θα συμμετέχουν περίπου 1.500 αθλητές οι οποίοι θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου και της Κορινθίας. Η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα αποφέρει αναμφισβήτητα έναν οικονομικό αποτύπωμα στην περιοχής μας καθώς υπολογίζονται 25.000 διανυκτερεύσεις από 50 ευρωπαϊκές χώρες, συμβάλλοντας στην θετική προβολή του προορισμού η οποία θα είναι τεράστια.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου θα πλαισιώσει σε επίπεδο προβολής τη διοργάνωση με σκοπό να συνδράμει στην μεγιστοποίηση του αντίκτυπου για τις τοπικές επιχειρήσεις και για τον προορισμό συνολικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024