Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΦόρουμ για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα διεξάγεται στη Γερμανία
Εναλλακτικός τουρισμός

Φόρουμ για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα διεξάγεται στη Γερμανία

Στις 24 Μαρτίου 2019, στο Paderborn, θα λάβει χώρα ένας συνδυασμός διαλέξεων, ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων στον τομέα των εναλλακτικών ταξιδιών στην Ελλάδα.

Το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού “Griechenland Alternativ Forum είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα προβολής των ειδικών-εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας στη Γερμανία. Με τα μηνύματα “Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα” και “Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό” διοργανώνει εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις της Γερμανίας.

Στις 24 Μαρτίου 2019 (από 12:00 έως 17:00), στο Paderborn, θα λάβει χώρα ένας συνδυασμός διαλέξεων, ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων στον τομέα των εναλλακτικών ταξιδιών στην Ελλάδα. Θα υπάρχουν παράλληλα και κάθε είδους λιχουδιές και προϊόντα από την Ελλάδα.

Τα οφέλη συμμετοχής για ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις στις εκδηλώσεις αυτές, σύμφωνα με τους διοργαντές, είναι:

  • Παρουσία, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, μέσω ομώνυμων εκδηλώσεων “Griechenland Alternativ Forum” στις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας
  • Επαφές και συνεργασίες με τουριστικά γραφεία και σημαντικούς παράγοντες τουρισμού
  • Επαγγελματική αντιπροσώπευση στις σημαντικότερες εκδηλώσεις τουρισμού στην Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία

Η διοργανώτρια εταιρεία Weproductions είναι εταιρεία παραγωγής θεματικών εκδηλώσεων (απο το 2004 στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στις ΗΠΑ) και παρέχει υπηρεσίες τουριστικού συμβούλου, επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Στον τομέα της παραγωγής εκδηλώσεων έχει διεθνή εμπειρία και διοργανώνει πολυάριθμα μεγάλα φεστιβάλ, συνέδρια, εκθέσεις και θεματικές εκδηλώσεις με τουριστικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό υπόβαθρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024