Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςGHotels Simantro Beach 5*, το πρώτο και μοναδικό πιστοποιημένο Βike Friendly ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
Ξενοδοχεία

GHotels Simantro Beach 5*, το πρώτο και μοναδικό πιστοποιημένο Βike Friendly ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

H πιστοποίηση του ξενοδοχείου στοχεύει σε νέες προοπτικές που ανοίγονται για την περιοχή, όσον αφορά στην προσέλκυση των φίλων του ποδηλάτου και την περαιτέρω ανάδειξη των ποδηλατικών διαδρομών του τόπου.

GHotels Simantro Beach 5* είναι πλέον το πρώτο και μοναδικό πιστοποιημένο Βike Friendly ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Η ποδηλατική πλέον “ταυτότητα” του ξενοδοχείου έχει αναδειχθεί και επίσημα με το σήμα της NatTour, BIKE Friendly, τα οποία τελούν κάτω υπό την αιγίδα του Ελληνικού  Υπουργείου Τουρισμού.

H πιστοποίηση του ξενοδοχείου στοχεύει σε νέες προοπτικές που ανοίγονται για την περιοχή, όσον αφορά στην προσέλκυση των φίλων του ποδηλάτου και την περαιτέρω ανάδειξη των ποδηλατικών διαδρομών του τόπου.

Η ψυχαγωγία και άθληση με ποδήλατο, πέρα του γεγονότος ότι αποτελεί ολοκληρωτικά COVID free δραστηριότητα, χαρίζει ευεξία, πλήρη επαφή με τη φύση, μοναδικές εικόνες τοπικού κάλους που απολαμβάνει ο αναβάτης, 100% μη βλαπτική επίδραση προς το περιβάλλον και απέραντη προσωπική ικανοποίηση για όσους γνωρίζουν το άθλημα. Ως ένα ακόμη μέσον προστασίας για το περιβάλλον της περιοχής, το ξενοδχοείο φροντίζει οι δράσεις του να τείνουν στην αειφόρο ανάπτυξη της.

“Πρωταρχικό μέλημά μας στα ξενοδοχεία του Ομίλου GHotels δεν είναι μόνο να προσφέρουμε στους επισκέπτες υψηλό επίπεδο και ποικιλία υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα φιλοξενίας, αλλά ταυτόχρονα επενδύουμε σε  πόρους για την έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών για την προστασία και τη βελτίωση του περιβάλλοντος, της οικολογίας και της ποιότητας ζωής. χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα πρωτόκολλα ISO & HACCP και στοχευμένα μέτρα και πρακτικές ως μέρος μιας συνεχούς περιβαλλοντικής  και κοινωνικής ευαισθητοποίησης”, αναφέρει η διεύθυνση.

Το GHotels Simantro Beach 5* προσφέρει όλους τους τύπους φιλοξενίας και είναι πολύ φιλικό για οικογένειες και άτομα που αναζητούν γαλήνη και φυσικό περιβάλλον. Τα 346 ευρύχωρα δωμάτια με μπαλκόνι ή βεράντα, με θέα στο δάσος, τους κήπους ή στη θάλασσα, βρίσκονται σε 15 ξεχωριστά κτίρια ανάμεσα σε ανθισμένους κήπους και ελαιόδεντρα. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα απαλά με παστέλ χρώματα, προσφέροντας από μονά έως και τετράκλινα δωμάτια και σουίτες. Πολλά δωμάτια συνδέονται επίσης εσωτερικά.

Το Simantro Beach Hotel  είναι εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο και είναι πολύ κοντά στην πρωτεύουσα της Θεσσαλονίκης και το διεθνές  Αεροδρόμιο “Μακεδονία”, που συνδέεται με ένα από τα καλύτερα οδικά δίκτυα στη Βόρεια Ελλάδα (1 ώρα με το αυτοκίνητο περίπου).

Φιλικά ποδηλατικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου

  • Αναφορά ποδηλατικών υπηρεσιών είτε στην ιστοσελίδα, είτε στη μπροσούρα του ξενοδοχείου, είτε σε ειδικό φυλλάδιο.
  • Χάρτης περιοχής με ποδηλατικές διαδρομές σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (δωρεάν υπηρεσία).
  • Χώρος για ασφαλή στάθμευση-φύλαξη των ποδηλάτων ή συνεργασία με αντίστοιχο χώρο κοντά στο ξενοδοχείο (δωρεάν υπηρεσία).
  • Διαθεσιμότητα σετ εργαλείων (δωρεάν υπηρεσία).
  • Πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων με δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης (εντός ή εκτός ξενοδοχείου – υπηρεσία με χρέωση).
  • Δυνατότητα ενοικίασης και επισκευής ποδηλάτων εντός ξενοδοχείου ή κοντά στο ξενοδοχείο (υπηρεσία με χρέωση).
  • Θέσεις στάθμευσης με ειδικό rack για ποδήλατα.
  • Σημείο φόρτισης μπαταρίας ηλεκτρικών ποδηλάτων.
  • Υπηρεσία ενοικίασης mini van για μεταφορά ποδηλάτων.
  • Δυνατότητα διάθεσης lunchbox με φρούτα, τοστ, energy drinks κτλ.
  • Δυνατότητα παροχής υγιεινού πρωινού, με οργανικά-βιολογικά προϊόντα.
  • Ύπαρξη γυμναστηρίου.
  • Παροχή μιας τουλάχιστον υπηρεσίας ευεξίας εκ των: Sauna, Hamam, Jacuzzi, Massage, Thalassotherapy pool.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024