Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςH Accor επίσημος συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024
Ξενοδοχία

H Accor επίσημος συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024

Η συνεργασία μεταξύ των Ολυμπιακών Aγώνων Παρίσι 2024 και της Accor θα αξιοποιήσει πιο συγκεκριμένα το ALL – Accor Live Limitless, το πρόγραμμα επιβράβευσης και πλατφόρμα κρατήσεων του Ομίλου για όλα τα brands του.

Ο πρόεδρος των Ολυμπιακών Aγώνων Παρίσι 2024 Tony Estanguet και ο πρόεδρος και CEO της Accor, Sébastien Bazin, ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία στη Σύνοδο Κορυφής Destination France, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 4 Νοεμβρίου με την παρουσία, μεταξύ άλλων, του Γάλλου Προέδρου Emmanuel Macron. H Αccor, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως και ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στη Γαλλία, ορίζεται επίσημος συνεργάτης για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Διαπιστευμένοι συνεργάτες θα απολαύσουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών της Accor, καθώς θα τους παρέχει διαμονή σε όλη τη Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αθλητές και δημοσιογράφους στα Ολυμπιακά Χωριά.

Ο κ. Bazin δήλωσε: “Μοιραζόμαστε πολλές κοινές αξίες με το ‘Παρίσι 2024’, όπως η σημασία της συνεργασίας, τα υψηλά standards, τη γενναιοδωρία αλλά και το όραμα να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της Γαλλίας σε όλο τον κόσμο. Η Accor με περηφάνια ανακοινώνει τη συνεργασία της με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 με αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο να φτάνουν στη Γαλλία και να απολαμβάνουν όσα έχουμε να προσφέρουμε. Οι ομάδες μας έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται για να δείξουν στον κόσμο τι σημαίνει φιλοξενία στη Γαλλία και να προσφέρουν σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία και διαμονή κατά τη διάρκεια της σπουδαιότερης αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη. Το Παρίσι θα φιλοξενήσει τους Αγώνες και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους ανθρώπους που θα τους κάνουν πραγματικότητα”.

Ο κ. Estanguet ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζουμε την Accor στην οικογένεια των Ολυμπιακών Aγώνων Παρίσι 2024. Αυτή η σύμπραξη αποτελεί το αποκορύφωμα της στενής μας συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους παγκοσμίως ήδη από τη φάση υποβολής προσφορών. Αντικατοπτρίζει το κοινό μας όραμα να παρέχουμε σε όσους συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Aγώνες -αθλητές, επισήμους και δημοσιογράφους- μια μοναδική εμπειρία και υπηρεσίες που αποτυπώνουν την έννοια της φιλοξενίας που αντιπροσωπεύει η χώρα. Επωφελούμενοι από τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης θα μπορούν να αφοσιωθούν σε αυτό που πραγματικά μετράει:  τη διοργάνωση και τις επιδόσεις τους”.

Η συνεργασία μεταξύ των Ολυμπιακών Aγώνων Παρίσι 2024 και της Accor θα αξιοποιήσει πιο συγκεκριμένα το ALL – Accor Live Limitless, το πρόγραμμα επιβράβευσης και πλατφόρμα κρατήσεων του Ομίλου για όλα τα brands του.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Service Management στα Ολυμπιακά Χωριά αθλητών και δημοσιογράφων. Για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, ένας ξενοδοχειακός όμιλος θα επιβλέπει τις υπηρεσίες διαμονής αθλητών και δημοσιογράφων στα Ολυμπιακά Χωριά. Η εξειδίκευση των ανθρώπων της Accor θα δώσει στους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου να απολαύσουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από έναν κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο παγκοσμίως και να επωφεληθούν αυτών καθώς και άριστων εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
  • Ειδική πλατφόρμα κρατήσεων για διαπιστευμένους συνεργάτες και με στόχο να προσελκύσει επισκέπτες στη Γαλλία. Η Accor θα “κεφαλαιοποιήσει” επίσης την εμπειρία της στη διαχείριση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, διαθέτοντας μια καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα κρατήσεων για το Παρίσι το 2024. Η πλατφόρμα, η οποία παρέχεται από τη ResaEvents, μια θυγατρική του Ομίλου, θα καλύψει όλη τη γαλλική ξενοδοχειακή αγορά γύρω από τα στάδια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων με στόχο τη διευκόλυνση εύρεσης καταλύματος και την εγγύηση μιας άνετης και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των επισκεπτών κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Μέσα από αυτήν τη στρατηγική, η Οργανωτική Επιτροπή επιδιώκει να ενεργοποιήσει ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία στη Γαλλία, ώστε να επωφεληθεί από τον θετικό αντίκτυπο των Αγώνων.
  • Παροχή εγκαταστάσεων της Accor για τη φιλοξενία διαπιστευμένων συνεργατών, συμπεριλαμβανομένων αθλητών, εκπροσώπων του Τύπου και μελών της Εθνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024