Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήH Mindhaus αναλαμβάνει τη στρατηγική marketing του Euphoria Retreat
Spa

H Mindhaus αναλαμβάνει τη στρατηγική marketing του Euphoria Retreat

Το Euphoria Retreat θα λειτουργεί σε 12μηνη βάση και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον επισκεπτών καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέροντας ολιστικές μεθόδους ευεξίας και ευζωίας.

Η Mindhaus, θυγατρική της V+O Greece, η οποία ειδικεύεται στο τουριστικό Marketing, έχει αναλάβει τη στρατηγική marketing και επικοινωνίας του Euphoria Retreat, του πρώτου luxury holistic wellbeing destination spa διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα, το οποίο αποτελεί το νέο εγχείρημα της γνωστής επιχειρηματία κας Μαρίνας Εφραίμογλου. Το branding του νέου destination spa, καθώς και τη δημιουργική προσέγγιση στην επικοινωνία έχει αναλάβει η Unlimited Creativity, επίσης θυγατρική της V+O Greece.

Στο πλαίσιο της διευρυμένης συνεργασίας, η Mindhaus είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της στρατηγικής και του συνόλου των ενεργειών marketing και επικοινωνίας, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί υποστηρικτικά στο τμήμα marketing του Euphoria Retreat. Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο των υπηρεσιών συμπεριλαμβάνονται η στρατηγική της οπτικής και λεκτικής ταυτότητας και της αρχιτεκτονικής της μάρκας (brand architecture, brand storytelling), η επιμέλεια της δημιουργίας ολοκληρωμένου Brand Book, η ανάπτυξη νέων ψηφιακών και social assets, η κατάρτιση και υλοποίηση πλάνων επικοινωνίας και προβολής για το λανσάρισμα του Brand στην Ελλάδα και παγκοσμίως, καθώς και η διαχείριση και τεχνική υποστήριξη των έργων marketing συνολικά (Project Management, προετοιμασία RFP, αξιολόγηση και επιλογή συνεργατών, επίβλεψη υλοποίησης). Τέλος, η Mindhaus έχει αναλάβει το σύνολο του συντονισμού της επικοινωνίας με τα γραφεία προβολής του εξωτερικού.

To Euphoria Retreat αποτελεί ένα νέο luxury destination spa διεθνών προδιαγραφών σε μία ιδιαίτερης ομορφιάς τοποθεσία, στη βυζαντινή πόλη – κάστρο του Μυστρά. Στοχεύει να μυήσει τους επισκέπτες του στον κόσμο της ολιστικής ευζωίας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και προγράμματα ευεξίας και spa.

Η κα Εφραίμογλου, μετά από μια πολυετή πορεία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τα τελευταία 14 χρόνια έχει μετατοπίσει πλέον την προσοχή της στον κόσμο της ολιστικής ιατρικής και του wellbeing, με σπουδές Κινέζικης Ιατρικής και μακροχρόνια εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στις εναλλακτικές θεραπείες. Το Euphoria Retreat θα λειτουργεί σε 12μηνη βάση και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον επισκεπτών καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέροντας ολιστικές μεθόδους ευεξίας και ευζωίας.

Με αφορμή την συνεργασία αυτή, η CEO της V+O Greece, κα Τέτη Κανελλοπούλου, ανέφερε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε ενεργά και ζούμε από κοντά ένα τόσο ξεχωριστό project. Το γνωρίσαμε από τις απαρχές του και το παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση να εξελίσσεται, να διευρύνεται και να προχωρά στην ολοκλήρωσή του, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο, στην τοπική οικονομία, στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο τουρισμού. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η κα Εφραίμογλου, εμπνευστής και πρωτεργάτης του εξαιρετικού αυτού project, έχει για εμάς ιδιαίτερη βαρύτητα, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε δημιουργικό επίπεδο, ενώ αναμένουμε με μεγάλη προσμονή να δούμε τα αποτελέσματα όσων έχουμε πετύχει”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024