Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑνοιχτές, για 4η χρονιά, οι πόρτες των οινοποιείων της Αττικής
Σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατ. Αττικής

Ανοιχτές, για 4η χρονιά, οι πόρτες των οινοποιείων της Αττικής

Για 4η συνεχή χρονιά τα οινοποιεία της Ευρώπης ανοίγουν τις πόρτες τους στο ευρύ κοινό. Με την ευκαιρία αυτή τα Οινοποιεία – μέλη της ΕΝ.Ο.Α.Α., σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή […]

Για 4η συνεχή χρονιά τα οινοποιεία της Ευρώπης ανοίγουν τις πόρτες τους στο ευρύ κοινό. Με την ευκαιρία αυτή τα Οινοποιεία – μέλη της<...> ΕΝ.Ο.Α.Α., σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής, προσκαλούν τους φίλους του οίνου και του αττικού αμπελιού να επισκεφθούν τα Οινοποιεία το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 18:00, να ξεναγηθούν στους χώρους τους και να γευτούν τα εξαιρετικά κρασιά τους.

Οι “Ανοιχτές Πόρτες” αποτελούν μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού και έχουν ως σκοπό η κάθε πόλη που συμμετέχει στο δίκτυο να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί προκειμένου να φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του. Πιο συγκεκριμένα, για δύο ημέρες σε όλη την Ευρώπη όλα τα οινοποιεία διοργανώνουν πολύ-θεματικές εκδηλώσεις, ξεναγήσεις, γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις κρασιών.

Για το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου η είσοδος σε όλα τα Οινοποιεία της ΕΝ.Ο.Α.Α. θα είναι δωρεάν, θα παρέχεται έκπτωση 20% για κάθε αγορά φιάλης κρασιού ενώ 1 ευρώ από κάθε πώληση φιάλης θα διατεθεί για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Η ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής ενώ παράλληλα έχει την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού Kosmos 93.6 FM.

Συμμετέχουν τα Οινοποιεία – Μέλη της ΕΝ.Ο.Α.Α.:
1. Αμπελώνες Μάρκου, Παιανία
2. Κελλάρι Παπαχρήστου, Σπάτα
3. Κτήμα Εύοινος, Σπάτα
4. Κτήμα Εύχαρις, Μέγαρα
5. Κτήμα Βασίλη Παναγιώτου, Μαρκόπουλο
6. Οινοποιία Αλλαγιάννη, Μαρκόπουλο
7. Οινοποιία Αναγνώστου, Κορωπί
8. Οικογένεια Γεώργα, Σπάτα
9. Οινοποιία Κοντογιάννη, Μαρκόπουλο
10. Οινοποιία Β. Μάρκου, Σπάτα
11. Οινοποιία Α. Μεγαπάνος, Πικέρμι
12. Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου, Ραφήνα
13. Το Πατητήρι, Παλλήνη
14. Πύργος Πετρέζα, Σπάτα
15. Οινοποιία Δαρεμά

Όλα τα παραπάνω οινοποιεία θα είναι ανοιχτά και διοργανώνουν ξεχωριστές εκδηλώσεις στο χώρο τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024