Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑντίθετες στην κατασκευή γηπέδου γκολφ οικολογικές οργανώσεις της Μαγνησίας

Αντίθετες στην κατασκευή γηπέδου γκολφ οικολογικές οργανώσεις της Μαγνησίας

Ένταση επικράτησε προχτές στο ιερατικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο με παρόντα τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος, κ. Χριστόδουλο, όταν εκπρόσωποι οικολογικών οργανώσεωντης Μαγνησίας προσπάθησαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στην απόφαση […]

Ένταση επικράτησε προχτές στο ιερατικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο με παρόντα τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος, κ. Χριστόδουλο, όταν εκπρόσωποι οικολογικών οργανώσεων<...>της Μαγνησίας προσπάθησαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στην απόφαση της Ιεράς Μητρόπολις Δημητριάδος να διαθέσει σε ιδιώτες έκταση 2.500 στρεμμάτων στην περιοχή Νήες της Μαγνησίας για την κατασκευή τουριστικών εγκαταστάσεων και γηπέδου γκολφ, σηκώνοντας πανό με συνθήματα.

«Οι επιπτώσεις από την κατασκευή γηπέδων γκολφ στο περιβάλλον είναι τεράστιες και δεν θα επιτρέψουμε να καταστραφεί γη υψηλής παραγωγικότητας για μερικές τρύπες, μπαλάκια και κάποιους ‘φραγκάτους’» ανέφεραν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους οι οικολογικές οργανώσεις, υπογραμμίζοντας πως «η εκκλησία δεν πρέπει να συμπεριφέρεται όπως ένας ιδιώτης, καθώς η εκκλησιαστική περιουσία ανήκει και στο λαό και η εκκλησία δεν είναι εταιρία».

Την κατηγορηματική αντίθεση του στις προθέσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος εξέφρασε με χτεσινή ανακοίνωση του και ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, δηλώνοντας τη συμπαράσταση του σε όλες τις οικολογικές οργανώσεις στην Ελλάδα που αντιτίθενται στην κατασκευή γηπέδων γκολφ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024