Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΔέκα χρόνια Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα γιορτάζει η Aldemar

Δέκα χρόνια Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα γιορτάζει η Aldemar

Τα 10 χρόνια από τη «γέννηση» της Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα γιόρτασε μεγαλοπρεπώς η Aldemar στο World`s Leading Thalasso & Spa Resort 2006, Royal Mare Village, στη Χερσόνησο της Κρήτης. Τη […]

Τα 10 χρόνια από τη «γέννηση» της Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα γιόρτασε μεγαλοπρεπώς η Aldemar στο World`s Leading Thalasso & Spa Resort 2006, Royal Mare Village, στη Χερσόνησο της Κρήτης. Τη λαμπρή αυτή εκδήλωση που<...>πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 9 Ιουνίου, τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, του τουρισμού, της δημοσιογραφίας, του καλλιτεχνικού κόσμου και της τοπικής κοινωνίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, που όπως δήλωσε «Η βράβευσή του Κέντρου Θαλασσοθεραπείας του Royal Mare Village and Thalasso με το World Travel Awards ως καλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα με κέντρο θαλασσοθεραπείας στον κόσμο, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, συνιστά τιμή για τον ελληνικό τουρισμό, που έχει ήδη εισέλθει σε μια νέα εποχή. Η ανάπτυξη νέων μορφών τουρισμού, όπως είναι ο τουρισμός υγείας και ευεξίας και ο τουρισμός πολυτέλειας αναδεικνύουν τη νέα δυναμική του ελληνικού τουρισμού. Ο τουρισμός είναι όραμα, είναι εθνική υπόθεση, μας αφορά όλους. Βασικός πυλώνας της εθνικής στρατηγικής που έχουμε χαράξει για τον τουρισμό, είναι η διαφοροποίηση και ο εμπλουτισμός του ακατανίκητου παραδοσιακού τουριστικού μας προϊόντος, του ήλιου και της θάλασσας».

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, η Aldemar, ήδη από το 1997, με όραμα την εδραίωση μίας νέας ποιοτικής πραγματικότητας για τον ελληνικό τουρισμό και βάσει των γαλλικών προτύπων, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ευεξίας, με τη λειτουργία του Royal Mare Thalasso στην Κρήτη.

Δέκα χρόνια μετά, στην ελληνική αγορά λειτουργούν περισσότερα από 50 Spa, εντάσσοντας έτσι την Ελλάδα στο διεθνές club των προορισμών Θαλασσοθεραπείας & Spa. Παράλληλα, η ευεξία και η αρμονία έχουν πλέον καθιερωθεί ως έννοιες ταυτόσημες με ένα νέο μοντέλο και τρόπο ζωής.

Χτίζοντας πάνω σε αυτό το μοντέλο η Aldemar διαρκώς επενδύει στον τομέα της Θαλασσοθεραπείας με τη συμμετοχή αλλά και διάκρισή της στους μεγαλύτερους τουριστικούς θεσμούς στον κόσμο. Αξίζουν να αναφερθούν για το 2006 τα βραβεία World`s Leading Thalasso & Spa Resort 2006 για το Royal Mare Thalasso, στην Κρήτη και το Europe`s Leading Spa Resort 2006 για το Olympian Village, στη Δυτική Πελοπόννησο.

Όπως βέβαια επισημαίνει η κα Μαριάννα Αγγελοπούλου, εμπνευστής και βασικός δημιουργός των Κέντρων Θαλασσοθεραπείας της Aldemar, “η κατάκτηση της κορυφής είναι το αποτέλεσμα μιας σοβαρής και μακροχρόνιας επένδυσης σε εγκαταστάσεις, ανθρώπινο δυναμικό, συνεχή εκπαίδευση και πάθος για την τελειότητα. Η παγκόσμια διάκριση είναι απλά η επιβράβευση των προσπαθειών αλλά και η δέσμευση για το μέλλον. Είναι ο γεμάτος εμπειρίες αποχαιρετισμός μιας δυναμικής δεκαετίας, αλλά και το ξεκίνημα μιας νέας ανεξάντλητης διαδρομής. Αλλωστε όταν φθάσεις πρώτος στην κορυφή θέτεις εσύ τις βάσεις, δίνεις εσύ το παράδειγμα που οι άλλοι θα ακολουθήσουν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024