Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΕλληνική αντιπροσώπευση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτουρισμού

Ελληνική αντιπροσώπευση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτουρισμού

Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού – EuroGites έγινε πρόσφατα το δίκτυο Guest Inn, το πρώτο ελληνικό δίκτυο παραδοσιακών και αγροτουριστικών μικρών τουριστικών καταλυμάτων. Το δίκτυο της Guest Inn, μαζί με […]

Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού – EuroGites έγινε πρόσφατα το δίκτυο<...> Guest Inn, το πρώτο ελληνικό δίκτυο παραδοσιακών και αγροτουριστικών μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Το δίκτυο της Guest Inn, μαζί με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά θεματικά δίκτυα, όπως τα Gites de France στη Γαλλία, Farm UK στην Αγγλία, αλλά και το Gites de Wallonie στο Βέλγιο, προβάλλει στην ευρωπαϊκή αγορά την πραγματικά παρθένα ελληνική ύπαιθρο και τις άγνωστες μικρές, αλλά ιδιαίτερου ενδιαφέροντος τουριστικές μονάδες, που βρίσκονται τόσο στην νησιωτική όσο και σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.

Τέλος, να τονιστεί ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτουρισμού EuroGites (European Federation of Farm and Village Tourism) συγκεντρώνει συνολικά ανάλογα δίκτυα 20 ευρωπαϊκών κρατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024