Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈναρξη συνεργασίας της Chnaris H.M.D.C με το "Experience Creta"
Ξενοδοχεία

Έναρξη συνεργασίας της Chnaris H.M.D.C με το "Experience Creta"

Πρόκειται για έναν πολυχώρο στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου επισκέπτης έχει το προνόμιο να ζήσει μια μοναδική εμπειρία πτήσης συμμετέχοντας στα πιο σημαντικά μυθολογικά και ιστορικά γεγονότα της Κρήτης, 'πετώντας' πάνω σε δύο πλατφόρμες προσομοίωσης πτήσης χωρητικότητας 48 θέσεων.

Η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting SA υπέγραψε πρόσφατα συνεργασία, για τα επόμενα πέντε έτη, με το μοναδικό στην Ελλάδα θεματικό πάρκο Μινωικού Πολιτισμού, το “Experience Creta”, που βρίσκεται στο  κέντρο του Ηρακλείου. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Chnaris H.M.D.C εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν.   

Πρόκειται για έναν πολυχώρο στο κέντρο του Ηρακλείου. Στο Experience Creta, ο επισκέπτης θα έχει το προνόμιο να ζήσει μια μοναδική εμπειρία πτήσης συμμετέχοντας στα πιο σημαντικά μυθολογικά και ιστορικά γεγονότα της Κρήτης, “πετώντας” πάνω σε δύο πλατφόρμες προσομοίωσης πτήσης χωρητικότητας 48 θέσεων κατασκευασμένες από την κορυφαία εταιρεία κατασκευής θεματικών προσομοιωτών πτήσης Brogent, όμοιές με αυτές που βρίσκονται στα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα στον κόσμο (Disneyland Paris, Universal Orlando κ.λπ.), βιώνοντας μία πρωτοφανή εμπειρία.

Στον χώρο, εκτός από τις αίθουσες προσομοίωσης πτήσης υπάρχει επίσης ένα κατάστημα αναμνηστικών, ένα καφέ, χώρος αλληλεπιδραστικής φωτογραφίας και το εργαστήριο μινωικής γλώσσας σε ένα ολοκληρωμένο εσωτερικό θεματικό πάρκο.

Το κατάστημα αναμνηστικών που βρίσκεται στην είσοδο με επιλεγμένα είδη και αναμνηστικά που μπορεί να αγοράσει, οι μοναδικές τοιχογραφίες και η αρχιτεκτονική του χώρου τον προετοιμάζει για το μοναδικό ταξίδι. Το Experience Cafe, δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσει μοναδικά προϊόντα βασισμένα στην κρητική κουζίνα περιμένοντας την επιβίβαση του η για ένα διάλειμμα μετά το ταξίδι του. Ο χώρος αλληλεπιδραστικής φωτογραφίας θα προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα να δει τον εαυτό του να πετάει μέσα στην ταινία σε ένα μοναδικό αναμνηστικό που θα μπορεί να πάρει μαζί του στην συσκευή του τηλεφώνου του η σε εκτυπωμένη φωτογραφία. Το preshow, προετοιμάζει τους επισκέπτες για την “πτήση” τους, ενώ παράλληλα, παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον Μινωικό πολιτισμό. Τέλος, μετά το τέλος της “πτήσης”, ο επισκέπτης θα ανακαλύψει την ιστορία του Ηρακλείου κατά την Ενετική εποχή, μέσα από ένα video, το οποίο έχει παραχωρήσει ο Δήμος Ηρακλείου, ολοκληρώνοντας την εμπειρία του επισκέπτη. Όλα τα παραπάνω καλύπτουν τα 1.000 περίπου τετραγωνικά από το σύνολο των 2.000 τετραγωνικών.

Η Chnaris H.M.D.C έχει αναλάβει την κατ’αποκλειστικότητα Σύναψη Συμβολαίων και την Προώθηση Πωλήσεων του θεματικού πάρκου και είναι ανοιχτοί για νέες συνεργασίες, καθώς και για την ανανέωση συμβολαίων των ήδη συνεργατών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024