Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΦεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και ΣΤΑ.ΣΥ δίνουν χρώμα στην πόλη της Αθήνας
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και ΣΤΑ.ΣΥ δίνουν χρώμα στην πόλη της Αθήνας

Φεστιβάλ και Σταθερές Συγκοινωνίες συμπράττουν δημιουργικά θυμίζοντας σε κάθε επιβάτη και περαστικό τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του πολιτισμού.

Μια δημιουργική συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και της ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) ομορφαίνει τις γειτονιές της Αθήνας, καθώς σχέδια με καλοκαιρινά χρώματα της εικαστικής ταυτότητας του Φεστιβάλ δίνουν μια επιπλέον χρωματική νότα στους πορτοκαλί συρμούς, που έθεσε σε λειτουργία στις αρχές του χρόνου η ΣΤΑ.ΣΥ.

Φεστιβάλ και Σταθερές Συγκοινωνίες συμπράττουν δημιουργικά θυμίζοντας σε κάθε επιβάτη και περαστικό τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του πολιτισμού. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ισχυρή “προσωπικότητα” του Φεστιβάλ δίνει το καλλιτεχνικό “παρών” με ένα πλήρες πρόγραμμα συναυλιών, χορευτικών και θεατρικών παραστάσεων, από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου μέχρι τη Μικρή Επίδαυρο και από το επιβλητικό Ηρώδειο μέχρι την εξαιρετική αυλή της Πειραιώς 260.

Τώρα μπορεί κανείς να απολαύσει τη μετακίνηση στην πόλη με τις Σταθερές Συγκοινωνίες και να μελετήσει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για τις επόμενες εκδηλώσεις, συναυλίες και παραστάσεις.

Αρθρογράφος Πολιτιστικών Θεμάτων | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τζωρτζίνα αρθρογραφεί σε θέματα πολιτισμού και πολιτιστικών δρώμενων που άπτονται του ενδιαφέροντος της τουριστικής βιομηχανίας. Έχει ιδρύσει από τον Σεπτέμβριο του 2012 ένα πρωτότυπο εργαστήριo δημιουργικής έκφρασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, "Τα Μανταλάκια". Το εργαστήριo αποτελεί έναν χώρο συνάντησης και επικοινωνίας για όσους θέλουν να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με νέους και εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης και δημιουργίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024