Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΓαμήλιος Τουρισμός στην Ελλάδα: Ένα ξεχωριστό Pavillion στη 2η Grecka Panorama, για πρώτη φορά στην Πολωνία
Εκθέσεις

Γαμήλιος Τουρισμός στην Ελλάδα: Ένα ξεχωριστό Pavillion στη 2η Grecka Panorama, για πρώτη φορά στην Πολωνία

Στόχος της συνεργασίας της Travel Media Applications με τη North Events είναι η παρουσίαση στους Πολωνούς επισκέπτες ολόκληρου του φάσματος των υπηρεσιών για τον Γαμήλιο Τουρισμό, και η ανάδειξη της Ελλάδας ως ένας από τους ομορφότερους προορισμούς του κόσμου που διαθέτει τις πλέον σύγχρονες υποδομές οργάνωσης γαμήλιων εκδηλώσεων στα υψηλότερα διεθνή standard.

H North Events, σε συνεργασία με την Travel Media Applications, ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την αγορά της Πολωνίας για το κομμάτι του Γαμήλιου Τουρισμού ως ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά “προϊόντα” της χώρας μας.

Η καμπάνια “Your Wedding in Greece” είναι μία διεθνής προσπάθεια ανάδειξης του εξειδικευμένου αυτού τουριστικού κλάδου με συμμετοχές στις σημαντικότερες αγορές και εκθέσεις ανά τον κόσμο. Μεταξύ αυτών η Allt om Bröllops Σουηδίας, η Έκθεση Γάμου στη Μπανγκόκ και η National Weddings Show στο Λονδίνο, η Wedding Folies στη Βηρυτό κ.ά.

Ομοίως η καμπάνια έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο, σε ειδικές περιοδικές εκδόσεις και ενέργειες b2b προβολής με επαγγελματίες wedding planners του κλάδου.

Για την Πολωνία η συνεργασία αφορά στην παρουσίαση όλων των εμπλεκόμενων τουριστικών επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων σχετικών με την διοργάνωση γάμων, σε ένα ειδικό Pavilion που θα φιλοξενηθεί στην 2η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Πολωνία, την Grecka Panorama.

Η έκθεση διοργανώνεται στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, PGE Narodowy, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016, και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες Πολωνούς επισκέπτες.

Στόχος της Travel Media Applications και της North Events είναι η παρουσίαση στους Πολωνούς επισκέπτες ολόκληρου του φάσματος των υπηρεσιών για τον Γαμήλιο Τουρισμό, και η ανάδειξη της Ελλάδας ως ένας από τους ομορφότερους προορισμούς του κόσμου που διαθέτει τις πλέον σύγχρονες υποδομές οργάνωσης γαμήλιων εκδηλώσεων στα υψηλότερα διεθνή standards.

Η ελληνική παράδοση και κουλτούρα άλλωστε έχει φροντίσει για την ανάδειξη του θεσμού του γάμου στο πιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός του ανθρώπου. Αυτήν ακριβώς την εμπειρία ζητούν να ζήσουν οι ξένοι επισκέπτες στην χώρα μας, οι οποίοι τα τελευταία έτη αυξάνονται θεαματικά από κάθε μεριά της υφηλίου.

Το “Your Wedding in Greece” Pavilion θα παρουσιάσει συμβούλους, διοργανωτές γάμων, αίθουσες – χώροι εκδηλώσεων, catering, ξενοδοχεία – καταλύματα, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικοί προορισμοί, ανθοστολισμοί, φωτογράφοι, atelie νυφικών & γαμπριάτικων, διακοσμητές, DJ – ηχητική κάλυψη, κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024