Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΗ Edenred δημιουργεί τη νέα κάρτα εταιρικών παροχών MyBenefits
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Η Edenred δημιουργεί τη νέα κάρτα εταιρικών παροχών MyBenefits

Αρχικά, η κάρτα MyBenefits θα εστιάσει σε παροχές που συνδέονται με τις διακοπές και κατ’επέκταση υποστηρίζουν τον εσωτερικό τουρισμό, αλλά και το well-being των εργαζομένων γενικότερα.

Η πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο Edenred παρουσιάζει τη νέα κάρτα εταιρικών παροχών MyBenefits. Μια πρωτοβουλία της Edenred στην Ελλάδα, η κάρτα MyBenefits έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των παροχών σε εργαζόμενους που προσφέρει συνολικά η εταιρεία, σε περισσότερες από 5.500 επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Αποτελεί μια ευέλικτη, All in One λύση, την οποία κάθε επιχείρηση μπορεί να διαμορφώσει και να τροποποιήσει, βάσει της δικής της πολιτικής παροχών, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο, εξατομικευμένες προτάσεις προς τους εργαζομένους της.  

Αρχικά, η κάρτα MyBenefits θα εστιάσει σε παροχές που συνδέονται με τις διακοπές και κατ’επέκταση υποστηρίζουν τον εσωτερικό τουρισμό, αλλά και το well-being των εργαζομένων γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα, ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα, αλλά και διεθνώς και αξιοποιώντας παράλληλα τα εργαλεία που προσφέρει το κράτος, η Edenred, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες, μέσω της κάρτας MyBenefits, να αξιοποιήσουν την παροχή του εταιρικού Holiday Voucher και με τους εργαζομένους τους, να στηρίξουν όλοι μαζί τον κλάδο του τουρισμού που έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στον ελληνικό προορισμό της επιλογής τους. Η νέα κάρτα MyBenefits μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις με POS στην Ελλάδα (τουριστικά καταλύματα, τουριστικά πρακτορεία, ακτοπλοϊκά εισιτήρια κ.ά.), έως 300 ευρώ ανά εργαζόμενο το χρόνο.

“Αξιοποιώντας πλήρως την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στον τομέα των παροχών, που επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε νέες, καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, παρουσιάζουμε την κάρτα MyBenefits. Μία λύση που ενισχύει την σειρά των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που προσφέρουμε σε επιχειρήσεις, με δυνατότητα εξατομίκευσης και περαιτέρω ανάπτυξης. Μια κάρτα που θα εμπλουτίζεται με όλες τις νέες υπηρεσίες εταιρικών παροχών που θα εντάσσονται στο πορτφόλιο των λύσεων μας σταδιακά και μακροπρόθεσμα, βάσει συγκεκριμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Με κεντρικό μας μήνυμα ‘MyBenefits: Μία κάρτα για κάθε εταιρική παροχή’ και επειδή γνωρίζουμε ότι όταν ζούμε καλά, εργαζόμαστε καλύτερα, ξεκινάμε με παροχές διακοπών και λύσεων που ενισχύουν το well-being. Συμβάλλουμε με τον τρόπο αυτό, μαζί με τις εταιρείες-πελάτες μας, ενεργά και ουσιαστικά, στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται για επιστροφή στην κανονικότητα και για ενίσχυση κλάδων που έχουν πληγεί σημαντικά, όπως αυτός του τουρισμού”, δήλωσε ο κ. Ιωάννης Κολοβός, διευθύνων σύμβουλος στην Edenred.

Η κάρτα MyBenefits, η ετήσια παροχή διακοπών έως 300 ευρώ ανά εργαζόμενο, δίνει τη δυνατότητα άμεσης έκδοσης στο όνομα του εργαζόμενου, εξαργυρώνεται σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις με POS στην Ελλάδα, προσφέροντας ευελιξία μέσω των ανέπαφων συναλλαγών, καθώς και μέγιστη ασφάλεια με τεχνολογία Chip&PIN, και την εγγύηση της Mastercard. Τέλος, σε συνεργασία με το site ekdromi.gr η Edenred εξασφαλίζει 10 ευρώ έκπτωση αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας MyBenefits, έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, με στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη φετινή εμπειρία διακοπών.

Η Edenred φέρνει κοντά 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, μέσω 850.000 εταιρικούς πελάτες σε 46 χώρες. Η Edenred προσφέρει λύσεις που περιλαμβάνουν Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant), Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων (Spendeo), Κίνητρα & Επιβράβευση (Ticket Compliments). Οι λύσεις αυτές, στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, ενισχύουν την αποδοτικότητα και το προφίλ των εταιρειών, στηρίζουν την αγορά εργασίας αλλά και τις τοπικές οικονομίες. Το 2019, ο Όμιλος Edenred κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους 31 δισ. ευρώ, κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών. Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris  και εντάσσεται στους δείκτες: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe και MSCI Europe.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024