Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΗμερίδα για τον βιοτουρισμό στη μεσσηνιακή γη
Ημερίδες

Ημερίδα για τον βιοτουρισμό στη μεσσηνιακή γη

Η ημερίδα διεξάγεται στα πλαίσια υλοποίησης ευρωπαϊκού έργου Leader με τίτλο 'Bιοτουρισμός και Ανάδειξη του Πολιτισμού της Ελιάς στη Μεσσηνιακή Γη', το οποίο έχει στόχο την προβολή των συγκριτκών πλεονεκτημάτων της Μεσσηνίας και της διαχρονικής αξίας του πολιτισμού της ελιάς για την τουριστική ανάπτυξη.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 188ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής διοργανώνει ημερίδα και συνέντευξη Τύπου με θέμα “Βιοτουρισμός στη Μεσσηνιακή Γη: Ναυαρίνο – Διεθνές Εφαλτήριο Έμπνευσης και Ανάπτυξης”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ερευνητικού Κέντρου Πύλου-Νέστορος “Δημόκριτος” (Παλαιό Γυμνάσιο Πύλου) την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 11:00-14:00.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η πρόεδρος και ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής, καθ. Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη, και θα μιλήσουν ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος του Ελληνο-Ρωσικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τζεν, βουλευτές, επιχειρηματίες και άλλες προσωπικότητες. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η ημερίδα διεξάγεται στα πλαίσια υλοποίησης ευρωπαϊκού έργου Leader με τίτλο “Bιοτουρισμός και Ανάδειξη του Πολιτισμού της Ελιάς στη Μεσσηνιακή Γη”, το οποίο έχει στόχο την προβολή των συγκριτκών πλεονεκτημάτων της Μεσσηνίας και της διαχρονικής αξίας του πολιτισμού της ελιάς για την τουριστική ανάπτυξη.

Η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής (Biopolitics International Organisation) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1985, με στόχο τη διεθνή συνεργασία και εκπαίδευση για το περιβάλλον. Σήμερα, η πρωτοποριακή της δράση τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης σε 165 χώρες, και διαμέσου πολυάριθμων δημοσιεύσεων, εκδηλώσεων και ενός εκτενούς προγράμματος ηλεκτρονικής μάθησης προωθεί την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που σέβεται το περιβάλλον και εξασφαλίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024