Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΣχήμα Πιστοποίησης 'Pet Stay' με την υπογραφή της TÜV AUSTRIA Hellas
Ταξίδι με κατοικίδια

Σχήμα Πιστοποίησης 'Pet Stay' με την υπογραφή της TÜV AUSTRIA Hellas

Το 'Pet Stay' αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης και απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας, σε κύρια και μη κύρια καταλύματα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα της δομής τους ή την κατηγορία τους.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, αναπτύσσει το πρωτοποριακό Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης “Pet Stay” με τη στήριξη της startup εταιρείαs Woof Together για την ευζωία των κατοικίδιων. Ακολουθώντας έμπρακτα τις επιτάξεις των καιρών, η TÜV AUSTRIA Hellas δημιουργεί ένα καινοτόμο σχήμα, που προάγει την ασφαλή, άνετη και ευχάριστη φιλοξενία των κατοικίδιων, ενθαρρύνοντας τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν μια σύγχρονη Pet Friendly κουλτούρα.

Συγκεκριμένα, το “Pet Stay” αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης και απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας, σε κύρια και μη κύρια καταλύματα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα της δομής τους ή την κατηγορία τους. Το καινοτόμο Σχήμα από την TÜV AUSTRIA Hellas, που δημιουργεί απτά προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις, ικανοποιεί τις ισχύουσες απαιτήσεις τόσο για την ικανοποίηση των “γονέων” και των κατοικίδιών τους, όσο και των υπόλοιπων επισκεπτών που δε θα επηρεάζονται από την παρουσία των ζώων συντροφιάς.

Το Σχήμα “Pet Stay” είναι μια μοναδική επιλογή για τους “Pet Friendly Culture” σύγχρονους Οργανισμούς και βασίζεται στη δέσμευση εφαρμογής μιας ενήμερης πολιτικής με εργαλεία την κατάρτιση ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης και διαδικασιών για την αποτελεσματική ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών. Με το καινοτόμο Σχήμα, η TÜV AUSTRIA Hellas, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της αναδυόμενης αγοράς, στο τομέα της Φιλοξενίας, και ενισχύει την εμπιστοσύνη πελατών/γονέων κατοικίδιων ζώων, προς κάθε επιχείρησης που το επιλέγει.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, παρακολουθεί στενά τις σύγχρονες τάσεις. Έτσι συνεχίζει να πρωτοπορεί και στον τομέα φιλοξενίας, με το πρωτοποριακό Σχήμα Πιστοποίησης “Pet Stay” εξασφαλίζοντας μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες που δεν αποχωρίζονται τα κατοικίδιά τους, συμβάλλοντας σε μια καλύτερη Κοινωνία όπου «οι μικροί μας φίλοι» αξίζοÜν τα καλύτερα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024