Τελευταία νέα
HomeΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΣε εμβρυϊκό επίπεδο ο οινοτουρισμός

Σε εμβρυϊκό επίπεδο ο οινοτουρισμός

Εξαιρετικά αναπτυγμένη είναι η έννοια του οινοτουρισμού σε όλες τις οινοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, σε αντίθεση με την Ελλάδαόπου βρίσκεται σε εμβρυϊκό στάδιο, σύμφωνα με έναν “ειδικό” σε θέματα που […]

Εξαιρετικά αναπτυγμένη είναι η έννοια του οινοτουρισμού σε όλες τις οινοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, σε αντίθεση με την Ελλάδα<...>όπου βρίσκεται σε εμβρυϊκό στάδιο, σύμφωνα με έναν “ειδικό” σε θέματα που σχετίζονται με το κρασί, αλλά και τις προεκτάσεις του, κ. Γιάννη Μπουτάρη.

“Εμείς είμαστε ακόμη πολύ πίσω και τώρα μόλις συζητιέται η θεσμοθέτηση του όρου οινοτουρισμός. Προς το παρόν υπάρχει μόνο μια υπουργική απόφαση που καλύπτει τη δραστηριότητα αυτή”, αναφέρει στο TravelDailyNews ο κ. Γιάννης Μπουτάρης και συνεχίζει: “Στις άλλες οινοπαραγωγικές χώρες η τοπική αυτοδιοίκηση συμμετέχει ενεργά με τη συστηματική σηματοδότηση των διαδρομών, προβολή των δράσεων και κάθε άλλου είδους πρωτοβουλίας, που στόχο έχει να διατηρήσει το αμπελοοινικό τοπίο στην καλύτερή του κατάσταση”.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του κ. Γιάννη Μπουτάρη σύντομα σε αφιέρωμα του TravelDailyNews με θέμα: “Οι Δρόμοι του Κρασιού”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022