Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΣτην CONFEX 2008 οι “Δρόμοι του Κρασιού Βορείου Ελλάδος”

Στην CONFEX 2008 οι “Δρόμοι του Κρασιού Βορείου Ελλάδος”

Δυναμική παρουσία στη διεθνή τουριστική έκθεση CONFEX 2008 που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από 12 έως 14 Φεβρουαρίου θα έχουν οι `Δρόμοι του Κρασιού Βορείου Ελλάδος`. Η γνωστή εξειδικευμένη τουριστική […]

Δυναμική παρουσία στη διεθνή τουριστική έκθεση CONFEX 2008 που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από 12 έως 14 Φεβρουαρίου θα έχουν οι `Δρόμοι του Κρασιού Βορείου Ελλάδος`. Η γνωστή εξειδικευμένη τουριστική έκθεση<...>που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες (top-level decision makers), με έμφαση στον τομέα `International Venues, Destinations and Travel` αποτελεί μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ευκαιρία για την προώθηση του αγροτουριστικού δικτύου `Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος` ως μία νέα πρόταση προορισμού στην Ελλάδα.

Οι `Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος` αποτελούν μία πρωτοπόρο για τη χώρα μας τουριστική πρόταση και μία καινοτόμο προοπτική προς όλους τους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να προσεγγίσουν τις πλούσιες αμπελουργικές περιοχές της βορειοελλαδίτικης γης, σε συνδυασμό με πλήθος άλλων τοπικών πολιτισμικών δραστηριοτήτων.

Επισκέψιμα οινοποιεία και αμπελώνες, παραδοσιακοί ξενώνες και εστιατόρια με τοπική κουζίνα, εργαστήρια παραδοσιακών εδεσμάτων και ονομαστών προϊόντων, κέντρα εναλλακτικών δραστηριοτήτων, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, εκκλησίες και μοναστήρια, σε μοναδικές ορεινές και παραθαλάσσιες περιηγήσεις, αποτελούν τις οκτώ διαδρομές των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», από τη Θεσσαλία στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024