Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο Φεβρουάριο η 2η Πανελλήνια Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού
Έκθεση Ειδικών Μορφών Τουρισμού

Το Φεβρουάριο η 2η Πανελλήνια Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού

Στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ) «Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τόφαλος» θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από Παρασκευή 6 έως και Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009, η 2η Πανελλήνια Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού «ACTIVETRIP»

Στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ) «Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τόφαλος» θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από Παρασκευή 6 έως και Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009, η 2η Πανελλήνια Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών<...>Τουρισμού «ACTIVETRIP».

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, διοργανώνεται από τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, με γνωστή την εμπειρία και συμβολή του στον ελληνικό τουρισμό, τόσο με τη διοργάνωση της Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού «Τουριστικό Πανόραμα», όσο και με τις τουριστικές του εκδόσεις, οι οποίες έχουν ενεργή και διαρκή παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1960.

Η επιλογή του νέου χώρου ανταποκρίνεται στο στόχο του Ομίλου για αναβάθμιση και καθιέρωση της έκθεσης ως θεσμού, σε ετήσια βάση, με σκοπό να αποκτήσει και διεθνή εμβέλεια, κάτι άλλωστε που αποτελεί επιθυμία τόσο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, όσο και των 45 και πλέον εκθετών της 1ης Έκθεσης ACTIVETRIP, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, όπως είναι γνωστό, τον περασμένο Μάρτιο στην Πάτρα.

Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης έχουν ήδη γνωστοποιηθεί από τους προηγούμενους μήνες εγγράφως σε όλους τους τοπικούς παραγωγικούς και αναπτυξιακούς φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και έχουν τύχει της πλήρους αποδοχής τους.

Οι στόχοι της 2ης ACTIVETRIP 2009, που διοργανώνεται, όπως είναι γνωστό σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο Πατρέων, καθώς και με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας, είναι μεταξύ άλλων:

  • Η προσέλκυση ακόμα αντιπροσωπευτικότερου δείγματος εκθετών.
  • Η προσέλκυση επισκεπτών από ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου.
  • Η διοργάνωση παράλληλης συνεδριακής εκδήλωσης που θα εξετάσει το θέμα του «Θαλάσσιου Τουρισμού», όπως πολλοί από τους συμμετέχοντες στην πρώτη διοργάνωση πρότειναν.

Την ευθύνη διοργάνωσης της Έκθεσης έχει το Υποκατάστημα Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκθέσεων και Συνεδρίων του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά. Η έκθεση τελεί και αυτή τη φορά υπό την αιγίδα του ΗΑΤΤΑ.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024