Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο θρησκευτικό τουρισμό στηρίζουν οι Τουρκικές Αερογραμμές

Το θρησκευτικό τουρισμό στηρίζουν οι Τουρκικές Αερογραμμές

Ένα νέο, πρωτότυπο πρόγραμμα πτήσεων και ξεναγήσεων, που θα απευθύνεται σε χριστιανούς και εβραίους, οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν ιστορικές τοποθεσίες στην τουρκική επικράτεια προετοιμάζουνοι Τουρκικές Αερογραμμές (THY), σε μια […]

Ένα νέο, πρωτότυπο πρόγραμμα πτήσεων και ξεναγήσεων, που θα απευθύνεται σε χριστιανούς και εβραίους, οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν ιστορικές τοποθεσίες στην τουρκική επικράτεια προετοιμάζουν<...>οι Τουρκικές Αερογραμμές (THY), σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του θρησκευτικού τουρισμού στη γείτονα χώρα.

“Θέλουμε χριστιανούς και εβραίους που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτές τις περιηγήσεις και θέλουν να επισκεφθούν την Κωνσταντινούπολη, την Αντάκια, την Κόνια και την αρχαία πόλη της Εφέσου. Θα είναι το πρώτο project αυτού του είδους” δήλωσε ο κ. Ίσα Αλ, συντονιστής των Τουρκικών Αερογραμμών στην περιοχή της βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας της Γερμανίας.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της εταιρίας στην Κολωνία, κ. Μεχμέτ Κιζίλκαγια, δήλωσε ότι “στόχος των τουρκικών αερογραμμών είναι η πολιτισμική προσέγγιση μέσω αυτού του προγράμματος”, αφού όπως πρόσθεσε “ο καλύτερος τρόπος να δοθεί τέλος στη σύγκρουση των πολιτισμών είναι να περιοριστούν οι προκαταλήψεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024