Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΒίλα Αρχάνες: Κάτι διαφορετικό στην Κρήτη από τα Maris Hotels

Βίλα Αρχάνες: Κάτι διαφορετικό στην Κρήτη από τα Maris Hotels

Μια διαφορετική πρόταση με στόχο την επιστροφή στην παράδοση γεννήθηκε πρόσφατα από τον κ. Ανδρέα Μεταξά, της αλυσίδας ξενοδοχείων Maris Hotels. Σε ένα ήρεμο και φυσικό περιβάλλον η Βίλα Αρχάνες […]

Μια διαφορετική πρόταση με στόχο την επιστροφή στην παράδοση γεννήθηκε πρόσφατα από τον κ. Ανδρέα Μεταξά, της αλυσίδας ξενοδοχείων Maris Hotels<.><...>. Σε ένα ήρεμο και φυσικό περιβάλλον η Βίλα Αρχάνες αναπαλαιώθηκε προσεκτικά με σεβασμό στην παράδοση και την Κρητική αρχιτεκτονική.

Το αρχικό κτίσμα, ένα αγροτόσπιτο του 1890, που βρίσκεται στο χωριό Αρχάνες 15 χιλιόμετρα βόρεια από το Ηράκλειο και 12 χιλιόμετρα από την Κνωσσό με θέα το όρος Χιούκτα, αποτελείται από 6 διαμερίσματα 12μηνης λειτουργίας με δυνατότητα φιλοξενείας 2-7 ατόμων. Τα μεγαλύτερα διαμερίσματα είναι αφιερωμένα στις τέσσερις εποχές, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνα, και τα μικρότερα στους δύο μύθους Διόνυσο, και Αριάδνη. Όλα τα διαμερίσματα, που είναι διακοσμημένα με διαφορετικό τρόπο, συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις.

Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς προβλέποντας την μελλοντική ανάπτυξη της ενδοχώρας που θα ξεφύγει από την ανάπτυξη της Βόρειας Ακτής της Κρήτης, δημιούργησε την Βίλα Αρχάνες με στόχο να προσφέρει στους φιλοξενούμενους του μια 'γεύση' γνήσιας κρητικής ζωής και κουζίνας στα πλαίσια του Αγροτοτουρισμού. Ουσιαστικό τμήμα της διαμονής στη Βίλα είναι η προαιρετική συμμετοχή σε αγροτικές εργασίες αλλά και σε οποιεσδήποτε δημιουργικές δραστηριότητες ανάλογα με την εποχή που σχετίζονται αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον έχοντας στόχο την γνωριμία με την Κρητική αγροτική παράδοση, την επικοινωνία και την γνώση ανάμεσα στους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται καθημερινά στην φύση. Στους φιλοξενούμενους μπορεί να προσφερθεί 100% Κρητική παραδοσιακή διατροφή με ντόπια προϊόντα από το χωριό Αρχάνες, τα οποία είναι μαγειρεμένα στον ξυλόφουρνο.

Πρόκειται να μια επένδυση ύψους 110 εκατ. η οποία χρηματοδοτήθηκε κατά το 65% από το πρόγραμμα Leader.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024