Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςXenia: Το ελληνικό πρωινό πρεσβευτής του τουριστικού μας προϊόντος

Xenia: Το ελληνικό πρωινό πρεσβευτής του τουριστικού μας προϊόντος

Η xenia Εκθέσεις – Συνέδρια Α.Ε., αναγνωρίζοντας τη δυναμική του γαστρονομικού τουρισμού, θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της 42ης έκθεσης xenia, την πρωτοποριακή εκδήλωση “Kalimera! with Taste”. Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, […]

Η xenia Εκθέσεις – Συνέδρια Α.Ε., αναγνωρίζοντας τη δυναμική του γαστρονομικού τουρισμού, θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της 42ης έκθεσης xenia<...>, την πρωτοποριακή εκδήλωση “Kalimera! with Taste”.

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ταλαντούχοι Έλληνες chefs, θα δημιουργήσουν ζωντανά, σ ένα ειδικά διαμορφωμένο «kitchen theater», τις δικές τους εκδοχές ελληνικού πρωινού. Οι σύγχρονες τεχνικές και τάσεις θα συναντηθούν με παραδοσιακά υλικά, συνθέτοντας τη νέα γαστρονομική ταυτότητα του τόπου μας. Τη δημιουργική ομάδα του «Kalimera! with Taste» αποτελούν, κατΆ αλφαβητική σειρά ο

  • Γιώργος Βενιέρης Εxecutive Chef, Electra Palace Hotel,
  • Γιώργος Ηλιού, Chef/Iδιοκτήτης του εστιατορίου Polly Maggoo,
  • Αλέξανδρος Καρδάσης, Chef/Iδιοκτήτης, του εστιατορίου Αθήρι,
  • Νίκος Ρούσσος & Γεωργιάννα Χιλιαδάκη Chefs/Iδιοκτήτες του εστιατορίου Funky Gourmet,
  • Αλέξανδρος Φουρούλης, Chef/Iδιοκτήτης του εστιατορίου Μάνη-Μάνη,
  • Γρηγόρης Χέλμης, Executive Chef Domotel Xenia Volou.

«Η γαστρονομική κουλτούρα ενός τόπου αποτελεί ελκυστικό στοιχείο για όλο και περισσότερους ταξιδιώτες. Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι στην xenia δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον όπου ταλαντούχοι chefs θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε επιχειρηματίες του τουρισμού με σκοπό να αναπτυχθούν πρωτοποριακές συνεργασίες», δηλώνει ο Δημήτρης Κούμανης, Διευθύνων Σύμβουλος της xenia Εκθέσεις Συνέδρια Α.Ε.

«Είναι μοναδικό γεγονός για την ΑθήναΆΆ, επισημαίνει η Αθηνά Βορίλλα, συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης, ΅Άστόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους επισκέπτες της έκθεσης και να δώσουμε έμφαση στη σημασία της ελληνικής γαστρονομίας, στο ελληνικό τουριστικό προϊόν και τι καλύτερο να ξεκινά κανείς με πρωινό».

H 42η xenia θα πραγματοποιηθεί 26-29 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), με την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024