Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΝέα συνεργασία της 4ward Consulting με την κλινική West Athens
Ιατρικός τουρισμός

Νέα συνεργασία της 4ward Consulting με την κλινική West Athens

H συνεργασία με την 4ward Consulting έχει ως στόχο τη δυναμική είσοδο σε αγορές του εξωτερικού, μέσω προγραμμάτων ιατρικού τουρισμού.

Η 4ward Consulting ανακοινώνει νέα συνεργασία της με την κλινική West Athens, που βρίσκεται στο Περιστέρι. Η Κλινική West Athens εδώ και πολλά έτη αποτελεί κέντρο αναφοράς στην ιδιωτική υγεία της Δυτικής Αττικής, και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια, έχοντας εξασφαλίσει σημαντικά κεφαλαία, έχει επενδύσει σημαντικά, σε αναβάθμιση των κτιριακών δομών της, σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής και σε επιστημονικό προσωπικό, προσφέροντας έτσι υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου.

Η Γενική Κλινική West Athens προσφέρει μεγάλο αριθμό ιατρικών τμημάτων και ειδικευμένων ιατρών όλων σχεδόν των ειδικοτήτων. Διαθέτει 62 νοσηλευτικές κλίνες και 3 πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες. Επίσης διαθέτει όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά, αιματολογικά και απεικονιστικά εργαστήρια παρέχοντας πλήρη υποστήριξη στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης, αλλά και της θεραπευτικής αντιμετώπισης. Το Νεφρολογικό Τμήμα της Κλινικής West Athens πέραν σημαντικού του κλινικού της έργου στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του νεφρού, διαθέτει και υπερσύγχρονη μονάδα αιμοκάθαρσης (Μ.Τ.Ν.) δυναμικότητας 14 κλινών, στελεχωμένη με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υψηλού επιπέδου με εμπειρία ετών στην αντιμετώπιση αιμοκαθαιρόμενων ασθενών με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.

H συνεργασία με την 4ward Consulting έχει ως στόχο τη δυναμική είσοδο σε αγορές του εξωτερικού, μέσω προγραμμάτων Ιατρικού Τουρισμού, δίνοντας τη δυνατότητα σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες της κλινικής West Athens, και χωρίς άγχος να συνδυάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα με ταυτόχρονη συνέχιση της θεραπείας τους με αιμοκάθαρση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024