Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟι Travel Bloggers Greece γιορτάζουν τον πρώτο τους χρόνο
Travel blogging

Οι Travel Bloggers Greece γιορτάζουν τον πρώτο τους χρόνο

Το Thermae Sylla Wellness Hotel φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση των TBG για το 2016.

Το πρώτο δίκτυο επαγγελματιών bloggers στην Ελλάδα, οι Travel Bloggers Greece (TBG), συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Thermae Sylla Wellness Hotel για να γιορτάσουν την επέτειο του πρώτου τους χρόνου λειτουργίας, καθώς επίσης και να έχουν την πρώτη τους συνάντηση για το 2016.

Το ιστορικό κέντρο ιαματικών λουτρών προσκάλεσε τα μέλη των TBG ώστε να δοκιμάσουν τις μοναδικές του και πολυτελείς παροχές ευεξίας, υπηρεσίες και θεραπείες. Στο κέντρο συνεδριάσεων του ξενοδοχείου, τα μέλη των TBG συζήτησαν θέματα σχετικά με το blogging στην Ελλάδα, τις τάσεις της ταξιδιωτικής αγοράς παγκοσμίως, τρόπους βελτίωσης του online περιεχομένου, αποτελεσματικότερες μεθόδους χρήσης των κοινωνικών δικτύων, καθώς και τεχνικές φωτογραφίας ταξιδίου.

“Η ομαδική επίσκεψή μας στο Thermae Sylla Wellness Hotel προσέφερε ένα βήμα συζήτησης για την πρώτη συνάντηση της χρονιάς του δικτύου μας, ώστε να συζητήσουμε τις τάσεις του κλάδου ενώ ταυτόχρονα μας έδωσε μια εξαιρετική ευκαιρία να προωθήσουμε τις ιαματικές υπηρεσίες σπα του Thermae Sylla Hotel, οι οποίες είναι μοναδικές στην Ελλάδα”, δήλωσε η Elena Sergeeva, συν-ιδρύτρια των TBG.

“Στη διάρκεια του χρόνου που μας πέρασε, προωθήσαμε με επιτυχία προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα μέλη μας έχουν έναν αυξανόμενο αριθμό ακολούθων, επομένως συνεχώς μαθαίνουμε πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους να μοιραζόμαστε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες μέσω άριστου περιεχομένου και κοινωνικών δικτύων”, δήλωσε η Marissa Tejada, συν-ιδρύτρια των TBG.  

Κάθε μέλος των TBG έχει τη βάση του στην Ελλάδα και τα blog τους έχουν ειδικευμένη ταξιδιωτική θεματολογία σχετική με την Ελλάδα. Τα νέα μέλη γίνονται δεκτά κατόπιν εγκρίσεως από την αρμόδια επιτροπή που εξετάζει τις υποψηφιότητες με βάση συγκεκριμένα επαγγελματικά κριτήρια.

Ανακαλύπτοντας τα Ιαματικά Λουτρά της Ελλάδας

Το blogging ταξίδι περιελάμβανε παραμονή στο πέντε-αστέρων ξενοδοχείο και πρόσβαση στις μοναδικές εσωτερικές κι εξωτερικές πισίνες, καθώς και στο “αγροτικό ατμόλουτρο” με ιαματικά βότανα. Τα μέλη των TBG είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν κατ’επιλογήν θεραπείες από το εκτενές μενού των ιαματικών και καλλοπιστικών θεραπειών του χώρου, όπως λασπόλουτρα, μασάζ και θεραπείες προσώπου.

Το εστιατόριο του Thermae Sylla Hotel φιλοξένησε επίσης το επετειακό δείπνο των TBG, όπου προσφέρθηκαν μια ποικιλία πιάτων από την Ελληνική κουζίνα, συνοδευμένα με το βιολογικό κρασί του Thermae Sylla.

“Είμαστε περήφανοι για το ότι είμαστε ένα από τα πιο διακεκριμένα πολυτελή ιαματικά σπα στον κόσμο”, είπε η κα Βούλα Καράτζιου-Αναστασοπούλου, Executive Δημοσίων Σχέσεων στο Thermae Sylla Wellness Hotel. “Το ξενοδοχείο μας είναι επίσης ένας εξαιρετικός χειμερινός προορισμός. Το Thermae Sylla είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, έτσι οι καλεσμένοι μας μπορούν να προσβλέπουν σε θεραπείες χαλάρωσης κι ευεξίας, ιαματικά λουτρά κι υπηρεσίες σπα όποτε τις χρειάζονται”.

Οι TBG είναι το πρώτο δίκτυο bloggers στην Ελλάδα. Αποτελείται από Έλληνες αλλά και ξένους που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα και καλύπτουν την Ελλάδα ως ταξιδιωτικό προορισμό σε διάφορες γλώσσες. Τα μέλη του ακολουθούν έναν κοινό κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας. Οι TBG συνεργάζονται με επιχειρήσεις από όλον τον κόσμο για την προώθηση αυθεντικών ταξιδιωτικών εμπειριών και την καλύτερη ενημέρωση του κοινού για διάφορους ελληνικούς και διεθνείς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024