Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟινόραμα 2012: "Η Ελλάδα των δημιουργών"
Η έκθεση φιλοξενεί και διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα οινοχόου

Οινόραμα 2012: "Η Ελλάδα των δημιουργών"

Στη έκθεση κρασιού και αμπελοοινικού εξοπλισμού "Οινόραμα" συμμετέχουν πάνω από 200 εκθέτες, εκ των οποίων περίπου 120 οινοποιεία.

Ως το ραντεβού της “Ελλάδας των Δημιουργών” λανσάρεται φέτος η έκθεση κρασιού και αμπελοοινικού εξοπλισμού “Οινόραμα”. Η έκθεση συγκεντρώνει οινοποιεία απ’ όλη την Ελλάδα και αντιτάσσει στην κρίση ένα τεκμηριωμένα αισιόδοξο μήνυμα: “Η Ελλάδα που θα ανατείλει μέσα από την κρίση, θα είναι η Ελλάδα της αυθεντικότητας και της δημιουργίας, της σκληρής δουλειάς και της επιτυχίας, στοιχεία που ήδη ενσαρκώνει το ελληνικό κρασί”.

“Οι Έλληνες οινοποιοί είναι δημιουργοί: δημιουργούν πλούτο, εξάγουν, προβάλλουν θετική εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό”, δήλωσε ο οργανωτής της έκθεσης, κ. Ντίνος Στεργίδης. “Φέτος, με την κρίση, αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος έχει ανάγκη να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια, ειδικά όταν αυτή είναι τόσο συνυφασμένη με την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό”. Στην έκθεση συμμετέχουν πάνω από 200 εκθέτες, εκ των οποίων περίπου 120 οινοποιεία.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία, παρά το γεγονός ότι πολλές εμπορικές εκθέσεις έχουν ακυρωθεί το τελευταίο διάστημα, το φετινό “Οινόραμα” καλύπτει δύο ορόφους στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ (Μεταμόρφωση), δηλαδή πάνω από 10.000 τ.μ. Τα οινοποιεία και οι άλλοι εκθέτες του “Οινοράματος” δηλώνουν έμπρακτα πως δεν περιφρονούν τον κόσμο που συνέβαλε καθοριστικά στο να γίνουν αυτό που είναι. Ανάλογη διαμορφώνεται και η εικόνα για τις συμμετέχουσες εταιρείες του αμπελοοινικού εξοπλισμού, που υποστηρίζουν κομβικά την ανάπτυξη του ελληνικού κρασιού τις τελευταίες δεκαετίες. Έτσι, όπως συνέβαινε και στις 10 προηγούμενες διοργανώσεις της, η έκθεση “Οινόραμα” θα συνεχίσει να συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη της ελληνικής οινοποιίας και στη διαμόρφωση της θετικής εικόνας που η ελληνική κοινωνία έχει για το κρασί της Ελλάδας.

Η έκθεση φιλοξενεί επίσης πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα οινοχόου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024