Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςOlympic Yacht Show 2022: Διεθνής έκθεση yachting στο Λαύριο
Θαλάσσιος Τουρισμός

Olympic Yacht Show 2022: Διεθνής έκθεση yachting στο Λαύριο

Tο Olympic Yacht Show 2022 θα ανοίξει για δεύτερη χρονιά τις πύλες του από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου στο Λαύριο με διεθνής συμμετοχές και παρουσίαση των σκαφών στο φυσικό τους περιβάλλον.

Με υψηλές προσδοκίες για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία συνεχίζονται οι προετοιμασίες του Olympic Yacht Show 2022, που θα ανοίξει για δεύτερη χρονιά τις πύλες του από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου στην Olympic Marine, στο Λαύριο.

Το premium in – water yacht show της χρονιάς που έδωσε πέρυσι νέα ώθηση και δυναμική στην αγορά του σκάφους αναψυχής, θα αποτελέσει εκ νέου ένα αποδοτικό και γόνιμο ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό.

Στη διεθνή έκθεση θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, αλλά και στελέχη από ναυπηγεία του εξωτερικού. Μάλιστα, η περσινή επιτυχία είχε ως αποτέλεσμα να ενδιαφερθούν για το event κορυφαίοι ξένοι οίκοι, κάτι που κατατάσσει το Olympic Yacht Show στις μεγαλύτερες ανάλογες ευρωπαϊκές εκθέσεις. Ένα από τα δυνατά πλεονεκτήματα της διοργάνωσης είναι ότι εκτείνεται σε στεριά και θάλασσα. Έτσι, όσοι βρεθούν από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου στην Olympic Marine, θα μπορέσουν να θαυμάσουν τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον. Ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από τον Ναό του Ποσειδώνα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν κομψοτεχνήματα της ναυπηγικής τέχνης και να ενημερωθούν για ό,τι καλύτερο διαθέτει η ελληνική αγορά γύρω από το σκάφος αναψυχής και όχι μόνο.

Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την OnDeckEvents, η οποία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine SA, το 2ο Olympic Yacht Show φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός στα ναυτικά δρώμενα της χώρας μας, διεκδικώντας μια θέση στην παγκόσμια ατζέντα με τα μεγαλύτερα events που απευθύνονται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα που τα περιβάλλει.

Το Olympic Yacht Show έχει ως στόχο να καταστεί η πιο σημαντική πλατφόρμα επικοινωνίας της ελληνικής ναυπηγικής αγοράς. Τα ελληνικά σκάφη πρέπει να έχουν το δικό τους Show στην πατρίδα τους και να αποτελούν πόλο έλξης για τους ξένους αγοραστές, αλλά και βασικό λόγο επίσκεψης στην έκθεση“, δήλωσε ο Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος.

Ο αριθμός των σκαφών, σε σχέση με πέρυσι, αναμένεται να είναι μεγαλύτερος ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθούν σκάφη από ελληνικά ναυπηγεία, καθώς ένας από τους βασικούς στόχους των διοργανωτών είναι η ανάδειξη των δημιουργιών της ελληνικής ναυπηγικής κοινότητας.

Το 2ο Olympic Yacht Show που διοργανώνει η OnDeckEvents στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, 7-10 Οκτωβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024