Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΣάμος: Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου – Το μήνυμα συνύπαρξης και ισότητας
Χριστούγεννα στα νησιά

Σάμος: Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου – Το μήνυμα συνύπαρξης και ισότητας

Σάμος - Χριστούγεννα

Οι διοργανωτές επιδιώκουν την αύξηση του βαθμού ένταξης των ατόμων με αναπηρία στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του νησιού μας με ιδιαίτερη έμφαση στην ισότητα των ευκαιριών

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις όλο και πληθαίνουν όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του Δεκέμβρη. Αυτή την φορά ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ανακοινώνει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί ενόψει Χριστουγέννων.

Φέτος, ο Συνεταιρισμός της Σάμου σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Σάμου, το Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Νίκος Μένεγας – Ο ΙΚΑΡΟΣ» και το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» στέλνουν ένα πανανθρώπινο μήνυμα συνύπαρξης των ανθρώπων και αποδοχής της διαφορετικότητας, διοργανώνοντας μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 από τις 11:00 έως τις 22:00, στο Μουσείο Οίνου, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη γιορτή, αφιερωμένη στο Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία, επιδιώκοντας την αύξηση του βαθμού ένταξης των ατόμων με αναπηρία στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του νησιού μας με ιδιαίτερη έμφαση στην ισότητα των ευκαιριών.

Οι διοργανωτές περιμένουν τους επισκέπτες αλλά και τους ντόπιους του νησιού να διασκεδάσουν με τα δρώμενα και τι πολλές εκπλήξεις που έχουν ετοιμαστεί.

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογράφος και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023
19/01/2023