Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣυμμετοχή κορυφαίων αθλητών στο Navarino Bike Festival
Ποδηλατικός τουρισμός

Συμμετοχή κορυφαίων αθλητών στο Navarino Bike Festival

To Navarino Bike Festival θα πραγματοποιηθεί 11-13 Οκτωβρίου 2013, υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ένα μήνα σχεδόν πριν την έναρξη του πρώτου διεθνή αγώνα mountain bike στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, οι προετοιμασίες των διοργανωτών είναι πυρετώδεις, για την υποδοχή των επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδηλατών στο “Navarino Bike Festival”.

Από τις 11 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2013, οι ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές των αγώνων, θα δώσουν την ευκαιρία στους ερασιτέχνες ποδηλάτες όλων των ηλικιών, να αγωνιστούν ως επαγγελματίες και στους επαγγελματίες αθλητές να συμμετέχουν στον αγώνα που έχει ενταχθεί στο διεθνές ημερολόγιο των αγώνων ποδηλάτου, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI). To “Navarino Bike Festival” θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το “Navarino Bike Festival” θα τιμήσουν με την παρουσία τους, πολλοί κορυφαίοι και καταξιωμένοι αθλητές. Μεταξύ άλλων, στον αγώνα θα συμμετέχει ο πρωταθλητής στην ποδηλασία δρόμου – αντοχής, κ. Ιωάννης Ταμουρίδης (με πολλές παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις στο αγώνισμά του), η Ολυμπιονίκης αθλήτρια της ξιφασκίας και παγκόσμια πρωταθλήτρια, κα Βασιλική Βουγιούκα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο windsurfing, κα Τζέλη Σκαρλάτου, καθώς και ένας από τους ταχύτερους windsurfers στον κόσμο, ο κ. Νίκος Βαρδαλάχος.

Στο πρόγραμμα του “Navarino Bike Festival”, περιλαμβάνονται οι αγώνες “Open Race” για τους ερασιτέχνες, “International Cross Country Race” για τους επαγγελματίες με τα “φτερά” του Red Bull, καθώς και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, καθ’όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024