Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣυνέδριο για τη χορηγία και τον αθλητικό τουρισμό στην Αθήνα
Συνέδρια

Συνέδριο για τη χορηγία και τον αθλητικό τουρισμό στην Αθήνα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο 'Choregeo' 1st Sponsorship Conference θα αναλυθεί η άνοδος του golf και η συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσα από τη θεματική ενότητα 'Χορηγία & Αθλητικός Τουρισμός, Case Study – Golf'.

Το πρώτο συνέδριο για τη χορηγία, του σημαντικού κοινωνικού και πολιτιστικού θεσμού που γεννήθηκε και άνθισε στην Αρχαία Ελλάδα, είναι γεγονός. Το “Choregeo” 1st Sponsorship Conference βρίσκεται προ των πυλών του και πλήθος επιχειρηματικού, αθλητικού και τουριστικού κόσμου αναμένεται να προσέλθει το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Το συνέδριο θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, το Σάββατο 5 Απριλίου, στις 10:00 το πρωί.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα αναλυθεί η άνοδος του golf και η συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσα από την θεματική ενότητα: “Χορηγία & Αθλητικός Τουρισμός, Case Study – Golf”, από την κα Κάτια Αβραμίδου, νομική σύμβουλο της Aegean Airlines και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Aegean Airlines ProAm και από τον κ. Τάκη Γκώνια, επαγγελματία παίκτη του γκολφ και προπονητή ποδοσφαίρου, υπό τον συντονισμό του κ. Βαγγέλη Χανιωτάκη (Εκδόσεις “Vagma Media Development”, “Golf & Leisure Magazine”).

Μετά την ενότητα “Χορηγία και Ομοσπονδίες”, άλλη μια επίκαιρη ενότητα προστέθηκε με τίτλο “Χορηγία & Ολυμπιονίκες”, με εκλεκτούς συμμετέχοντες τον χρυσό Ολυμπιονίκη στο άθλημα των κρίκων, Δημοσθένη Ταμπάκο, τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη στο ταε κβον ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τη Χάλκινη Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, Σοφία Παπαδοπούλου και την Ολυμπιονίκη ξιφασκίας, Βασιλική Βουγιούκα. Τον συντονισμό της συζήτησης έχει αναλάβει ο κ. Δήμος Μπουλούκος (“Mega TV”).

Άλλο ένα case study με θέμα “Χορηγία και Θάλασσα” θα παρουσιαστεί από το Νίκο Βαρδαλάχο, πρωταθλητή ταχύτητας στο windsurfing, με ένα ενδιαφέρον πάνελ και συντονιστή τον κ. Γεράσιμο Γερολυμάτο (“Skipper ONDECK”, “Yachting & Sailing magazine”).

Χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο The North Face.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024