Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία MCA Shop – Navarino Icons
Φιλοξενία προϊόντων της σειράς Navarino Icons στο MCA Shop

Συνεργασία MCA Shop – Navarino Icons

Στο MCA Shop φιλοξενείται σειρά αντικειμένων τέχνης και παιχνιδιών εμπνευσμένων από την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας και ευρύτερα της Πελοποννήσου, και στο café-εστιατόριο Aethrion at Cycladic βρίσκονται τα αγροτικά προϊόντα της σειράς.

Το Mουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ξεκινά τη συνεργασία του με την Costa Navarino με τη φιλοξενία προϊόντων της σειράς Navarino Icons στο MCA Shop, και αντίστοιχα με την παρουσίαση αντικειμένων από το Πωλητήριο του Μουσείου στους χώρους της Costa Navarino.

Πιο συγκεκριμένα, στο MCA Shop φιλοξενείται η σειρά αντικειμένων τέχνης και παιχνιδιών εμπνευσμένων από την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας και ευρύτερα της Πελοποννήσου, και στο café-εστιατόριο Aethrion at Cycladic βρίσκονται τα αγροτικά προϊόντα της σειράς.

Τα προϊόντα και αντικείμενα της Navarino Icons προωθούν την πολιτιστική κληρονομιά, το φυσικό πλούτο και τη γαστρονομική παράδοση της Πελοποννήσου -από όπου και αντλούν την έμπνευσή τους- σε έναν από τους κορυφαίους χώρους πολιτισμού της Αθήνας, ενισχύοντας την προσπάθεια του Μουσείου να φέρει κοντά τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες με την ελληνική παράδοση και ιστορία από όλες τις περιοχές της χώρας μας. Με σεβασμό και αγάπη για την ιστορία της Μεσσηνίας και ευρύτερα της  Πελοποννήσου, τα αντικείμενα τέχνης της σειράς, προβάλλουν τον πλούσιο πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα της περιοχής. Η σειρά περιλαμβάνει κεραμικά ζάρια, βώλους, κούκλες, ζώα αλλά και παζλ με Μυκηναϊκές τοιχογραφίες και άλλα παιχνίδια για να μαθαίνουν και τα παιδιά για την ιστορία και τη φύση και της περιοχής.

Τα αγροτικά προϊόντα της σειράς φτιαγμένα από μικρούς παραγωγούς, μεταφέρουν τις Μεσσηνιακές γεύσεις σε όλο τον κόσμο. Τα Navarino Icons διατίθενται επίσης εκτός της Costa Navarino και στα Dean & Deluca στις HΠΑ και στη Σιγκαπούρη, στο Julius Meinl στην Αυστρία, στα Hellenic Duty Free Shops, στο attica (Golden Hall) και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αντίστοιχα, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ‘ταξιδεύει’ τα αντικείμενα του Πωλητηρίου του στην Πελοπόννησο, όπου στο κατάστημα Navarino Collections παρουσιάζεται μια ενδιαφέρουσα συλλογή πιστών αντιγράφων αγγείων και ειδωλίων από το MCA Shop. Μαρμάρινα αντίγραφα, ειδώλια και σκεύη, μοναδικά αντικείμενα τέχνης, όλα εμπνευσμένα από τις συλλογές του Μουσείου. Σχέδια, σχήματα και μοτίβα με διαχρονικό χαρακτήρα που συνδέουν τον αρχαίο πολιτισμό με τη σύγχρονη αισθητική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024