Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΧριστούγεννα στην Αθήνα – Ετοιμάζεται το Omonοia Christmas Market
Σε εορταστικό κλίμα η Ομόνοια μέχρι την 1 Ιανουαρίου

Χριστούγεννα στην Αθήνα – Ετοιμάζεται το Omonοia Christmas Market

Χριστούγεννα Ομόνοια

Το Omonοia Christmas Market, θα αποτελέσει το νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό θεσμό της πρωτεύουσας.

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και ο Δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στην Αθήνα” ξεκίνησε ήδη τους πρώτους στολισμούς σε δρόμους και πλατείες της πρωτεύουσας. Φέτος ο κ. Μπακογιάννης θέλει να φέρει την μαγεία των γιορτών και στην πλατεία Ομονοίας, δημιουργώντας το Omonοia Christmas Market.

Πρόκειται για ένα νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό θεσμό στην ελληνική πρωτεύουσα, όπου θα διαρκέσει από τις 17 Δεκεμβρίου έως και την 1 Ιανουαρίου.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Αθηναίων με την συμβολή μεγάλων χορηγών και συνεργατών: Brown Hotels, SMB Capital, Hondos Center, Melia Athens, Athens Tiare, και με στόχο να προσθέσει εορταστική λάμψη στην ιστορική πλατεία αλλά και να προσκαλέσει μικρούς και μεγάλους στο πιο φαντασμαγορικό event των Χριστουγέννων.

Στη Χριστουγεννιάτικη αγορά θα φιλοξενηθούν ειδικά κατασκευασμένα περίπτερα παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες, λαχταριστές λιχουδιές, στολίδια καθώς και ιδέες για ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια. Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ συμπεριλαμβάνονται πολυάριθμες εκδηλώσεις και παραστάσεις, εορταστικά music vibes υπό τους ήχους αγαπημένων Djs καθώς και διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024