Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΦωταγωγήθηκε το πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» – Τα έργα των 5 κορυφαίων δημιουργών
Χριστούγεννα στην Αθήνα

Φωταγωγήθηκε το πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» – Τα έργα των 5 κορυφαίων δημιουργών

ΚΠΙΣΝ

Όλες οι φωτιστικές εγκαταστάσεις, που παρουσιάζονται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ως μέρος του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ, είναι μεγάλης κλίμακας, ορατές από απόσταση.

Για ακόμα μία χρονιά, οι εγκαταστάσεις του πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» θα φωτίζουν τα βράδια της Αθήνας, συνθέτοντας ένα ονειρικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, όταν ολοκληρωθούν οι εορτασμοί του νέου έτους.

Πρόκειται για 4 φωτιστικές εγκαταστάσεις κορυφαίων ξένων δημιουργών (Light Piano 2.0 των Arion de Munck και Mark Ridder, Submergence των Squidsoup, Halo των Venividimultiplex, Light Holders του Jonas Vorwerk), αλλά και μία ελληνική συμμετοχή, την Πομπή, των Γιώργου Νίκα και Ελένης Μαραγκάκη, που επιλέχθηκε, για πρώτη φορά, μέσα από ανοιχτή πρόσκληση (open call).

Όλες οι φωτιστικές εγκαταστάσεις, που παρουσιάζονται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ως μέρος του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ, είναι μεγάλης κλίμακας, ορατές από απόσταση, προορισμένες για έκθεση σε δημόσιο χώρο και προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία καλώντας τον να αλληλεπιδράσει μαζί τους, να τις φωτογραφίσει και να φωτογραφηθεί.

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογράφος και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023
19/01/2023