Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΚΠΙΣΝ: Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΚΠΙΣΝ: Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

  • ΚΠΙΣΝ

Συναυλία σε soul ρυθμούς, πάρτι στην Αγορά, εντυπωσιακές φωτιστικές εγκαταστάσεις και ένα ανοιχτο παγοδρόμιο θα συναντήσει όποιος επισκεφτεί το ΚΠΙΣΝ την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Με γοργούς ρυθμούς «τρέχουν» οι ετοιμασίες για τις γιορτινές μέρες στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Μετά την πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων «Χριστούγεννα στην Αθήνα», Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοίνωσε το εορταστικό του πρόγραμμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 22.30 με τον Jerome Kaluta και την Big Band του με μία μοναδική συναυλία με soul και funk επιτυχίες. Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον αττικό ουρανό, ενώ, τα πρώτα λεπτά του νέου έτους, δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2023 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στη συνέχεια, στήνεται ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά με τον Ιταλό DJ Beppe Loda. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Οικοδέσποινα της λαμπερής γιορτής είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Παράλληλα, το παγοδρόμιο και το πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 02.00 το πρωί για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά κάνοντας φιγούρες στον πάγο ή παίζοντας με τις εντυπωσιακές φωτιστικές εγκαταστάσεις. Μπαλόνια για τα παιδιά, κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ολοκληρώνουν το σκηνικό της παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Όλες οι εκδηλώσεις της παραμονής Πρωτοχρονιάς πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Όπως κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φτάνει στο απόγειο της λάμψης του με ένα φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων, αλλά και με χορογραφίες από τα Σιντριβάνια στο Κανάλι! Τα Σιντριβάνια υποδέχονται και αυτά το νέο έτος με φωτεινές χορογραφίες και μας καλούν να απολαύσουμε ένα αξέχαστο θέαμα με αγαπημένες μελωδίες.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024