Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο Kallichoron Art Boutique Hotel γίνεται το πρώτο πιστοποιημένο Bike Friendly Hotel στην Αστυπάλαια
Ποδηλατικός τουρισμός

Το Kallichoron Art Boutique Hotel γίνεται το πρώτο πιστοποιημένο Bike Friendly Hotel στην Αστυπάλαια

Το ξενοδοχείο, εκτός από τα 6 βασικά κριτήρια, ικανοποιεί και 6 ακόμα από τα 10 προαιρετικά κριτήρια που θέτει το σήμα 'Bike Friendly Hotel', προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη υποστήριξη στους ταξιδιώτες ποδηλάτες.

Με το σήμα “Bike Friendly Hotel” πιστοποιήθηκε πρόσφατα το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kallichoron γίνεται το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο στο νησί που λαμβάνει αυτήν την πιστοποίηση, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του προς τους επισκέπτες που επιθυμούν να συνδυάσουν την αγάπη τους για το ποδήλατο με την ανάγκη της ανθρώπινης φύσης για εξερεύνηση και ταξίδια.

Το ξενοδοχείο, εκτός από τα 6 βασικά κριτήρια, ικανοποιεί και 6 ακόμα από τα 10 προαιρετικά κριτήρια που θέτει το σήμα “Bike Friendly Hotel”, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη υποστήριξη στους ταξιδιώτες ποδηλάτες που αρέσκονται στον εναλλακτικό τουρισμό περιπέτειας.

Η κα Καρολίνα Αλκαλάι, Hotel Manager και υπεύθυνη του προγράμματος Kallichoron Goes Green του Kallichoron Art Boutique Hotel δήλωσε: “Το ποδήλατο είναι μία δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και επιτρέπει την επαφή με τη φύση. Παράλληλα, η συνεισφορά στην αειφορία και στην ενσωμάτωση περιβαλλοντικών κριτηρίων και ‘πράσινων’ πρακτικών στις δραστηριότητές μας αποτελεί για εμάς στο Kallichoron στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Συνεπώς, είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που αποκτήσαμε το σήμα ‘Bike Friendly Hotel’. Με ιδιαίτερη αγάπη για το θεματικό τουρισμό, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη ΝΑΤΤΟΥΡ και διευρύνουμε τη συνεργασία μας με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), προσβλέποντας να κάνουμε την Αστυπάλαια και το Kallichoron σημείο συνάντησης ποδηλατικών τουριστών”.

Η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΝΑΤΤΟΥΡ, τόνισε ότι “Με χαρά καλωσορίζουμε το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στη πιστοποίηση ‘Bike Friendly Hotel’, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στη νησί της Αστυπάλαιας. Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση των τουριστών στη χρήση του ποδηλάτου κατά τις περιηγήσεις στο νησί και η εξάπλωση αυτής της φιλικής δραστηριότητας προς το περιβάλλον σε όλη την Ελλάδα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023