Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤον Οκτώβριο οι Σπέτσες υποδέχονται το 5ο Tweed Run
Ποδηλατικός τουρισμός

Τον Οκτώβριο οι Σπέτσες υποδέχονται το 5ο Tweed Run

Ο θεσμός που ξεκίνησε από το Λονδίνο και 'ταξίδεψε' στις πιο σημαντικές μητροπόλεις του κόσμου, έφτασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2014 στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του Poseidonion Grand Hotel.

“Αέρας” εποχής θα φυσήξει στο νησί των Σπετσών το φετινό φθινόπωρο, καθώς το “Tweed Run” επιστρέφει για πέμπτη συνεχή χρονιά και αναμένεται να είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2018 δεκάδες ενθουσιώδεις ποδηλάτες θα ανα-νεώσουν το ραντεβού τους στο Poseidonion Grand Hotel για να ανακαλύψουν κάθε γωνιά του νησιού μέσα από μια ποδηλατάδα εποχής.

Ο θεσμός που ξεκίνησε από το Λονδίνο και “ταξίδεψε” στις πιο σημαντικές μητροπόλεις του κόσμου, έφτασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2014 στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του Poseidonion Grand Hotel. Το Tweed Run έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις πιο αγαπημένες διοργανώσεις στο νησί, δίνοντας έμφαση στον αριστοκρατικό χαρακτήρα του τόπου και χαρίζοντάς του ένα ξεχωριστό “χρώμα” μέσα από το βρετανικό στιλ.

Κλασικά ποδήλατα, αγγλικές επιρροές που συναντούν τις τοπικές παραδόσεις, φινετσάτες παρουσίες, κομψές vintage εμφανίσεις με κυρίαρχο στοιχείο το tweed και χαλαρές στιγμές με φόντο το σπετσιώτικο τοπίο και τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του νησιού, θα συνθέσουν για ακόμα μια χρονιά ένα ατμοσφαιρικό τριήμερο.

Η ποδηλατάδα με θέα τον Αργοσαρωνικό, το πικνίκ στη φύση παρέα με jazz ακούσματα, στάσεις για τσάι που θυμίζουν τη βρετανική εξοχή, καλλιστεία για την ανάδειξη της ωραιότερης εμφάνισης, κυνήγι θησαυρού και αγώνες δεξιοτήτων είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες, ενώ το μοναδικό αυτό τριήμερο θα κορυφωθεί και φέτος με ένα μεγάλο party στο lobby του Ποσειδωνίου, με αέρα περασμένων εποχών.

Το “Tweed Run” πραγματοποιείται και φέτος με την ενεργό υποστήριξη του Ελληνικού Μουσείου Ποδηλάτου, ενώ χορηγός θα είναι το Hendrick’s Gin.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024