Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΤουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου: Αποφασίστηκε η ανάδειξη του τουρισμού υγείας – Τα πλεονεκτήματα της περιοχής
Τουρισμός Υγείας

Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου: Αποφασίστηκε η ανάδειξη του τουρισμού υγείας – Τα πλεονεκτήματα της περιοχής

Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, συνάντηση εργασίας με επιχειρηματίες και παρόχους στο τομέα της Υγείας και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επιχειρηματίες, πάροχοι στον τομέα της Υγείας και μέλη του ΔΣ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας, με αφορμή τις εξειδικευμένες μονάδες υγείας, υψηλών προδιαγραφών, που λειτουργούν επιτυχημένα στην περιοχή.

Με γνώμονα ότι ο Τουρισμός Υγείας αποτελεί μια εξελισσόμενη μορφή τουρισμού με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης στον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων, στην συνάντηση συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού υγείας, και οι παράγοντες-πλεονεκτήματα που υπερτερεί ο Δήμος σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Λουτρακίου, αποφασίστηκε η ανάδειξη των ειδικών μορφών τουρισμού, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο ιατρικός τουρισμός, μέσω στρατηγικού σχεδιασμού πλαισίου προβολής των μοναδικών υπηρεσιών υγείας, σε συνδυασμό με τις άριστες ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές, τόσο σε διεθνές όσο και σε ελληνικό επίπεδο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Τουριστικού Οργανισμού ο πρόεδρος Σπύρος Καραβούλης, ο γ. γραμματέας Γιάννης Κόντης, ο ταμίας κ. Δημήτρης Βλάσσης και το μέλος Νίκος Πουλής. Εκ μέρους του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης η κα. Φοίβη Στριμμενοπούλου, του Rontis  o  κ. Θωμάς Κωτούλας, του L- Medical  ο κ. Γιώργος Κοντόπουλος και εκ μέρους  της  Μαγνητικής – Αξονικής Τομογραφίας Πελοποννήσου ο κ. Βάιος Καραντώνης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024