Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςTravel awaits: Τα 7 καλύτερα πράγματα για την Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων
Ιστορικοί προορισμοί

Travel awaits: Τα 7 καλύτερα πράγματα για την Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Αρχαία Ολυμπία

Η γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travel awaits παρουσιάζει την Αρχαία Ολυμπία.

Για τους λάτρεις του ιστορικού τουρισμού και συγκεκριμένα για όσους αγαπούν την Ελληνική ιστορία, η γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travel awaits, παρουσιάζει ένα εκτενές αφιέρωμα για την Αρχαία Ολυμπία με τίτλο: «Τα 7 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε γύρω από την Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων».

«Η ίδια η μικρή πόλη της Ολυμπίας έχει έναν μακρύ δρόμο γεμάτο με σημαίες των περισσότερων εθνών που συμμετέχουν τώρα, μαζί με πολλά τουριστικά καταστήματα και ταβέρνες για να διαλέξετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε την τοποθεσία πριν εξερευνήσετε την Ολυμπία για να ανακαλύψετε τι άλλο μπορείτε να κάνετε στην ευρύτερη περιοχή», γράφει στο αφιέρωμα της ιστοσελίδας.

Το δημοσίευμα συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και περιγράφει την τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, του καταρράκτες της Νεμούτας, το ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, τα ιαματικά λουτρά και τη λίμνη Καϊάφα και άλλα επισκέψιμα σημεία σε μικρή απόσταση από την πόλη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024