Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΒράβευση της Goldair Tourism από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιανικών
MICE

Βράβευση της Goldair Tourism από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιανικών

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Goldair Tourism βραβεύθηκε για την ευαισθητοποίηση και ουσιαστική συμμετοχή της στις δράσεις του Συλλόγου μέσω οικονομικής στήριξης και κάλυψης ταξιδιωτικών αναγκών.

Τιμητική ευχαριστήρια περγαμηνή απένειμε στην Goldair Tourism του ομίλου Goldair, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η πρόεδρός του, Αργυρή Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης κα Βούλα Κοζομπόλη, για τη στήριξη που προσφέρει η εταιρεία στις δράσεις και το σημαντικό έργο του Συλλόγου.

Με αφορμή την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (ΕΝΟΑ), έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων και τιμητική βράβευση διακριθέντων αθλητών, παραολυμπιονικών, χορηγών-δωρητών, και παραγόντων του Ελληνικού αθλητισμού. Στη διάρκεια της εκδήλωσης που συντόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου κ. Γιάννης Σταθόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έκαναν αναφορά πεπραγμένων του 2014, ενώ στη συνέχεια τιμήθηκαν φορείς του αθλητισμού, που προάγουν το Ολυμπιακό ιδεώδες, πολλά υποσχόμενοι νέοι αθλητές και παραολυμπιονίκες, επιφανείς επιστήμονες για την κοινωνική τους προσφορά, καθώς και οι χορηγοί και υποστηρικτές του.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Goldair Tourism, ένας από τους κορυφαίους τουριστικός οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εξειδίκευση στην οργάνωση συνεδρίων, εταιρικών ταξιδιών και εκδηλώσεων της Ελλάδας, βραβεύθηκε για την ευαισθητοποίηση και ουσιαστική συμμετοχή της στις δράσεις του Συλλόγου μέσω οικονομικής στήριξης και κάλυψης ταξιδιωτικών αναγκών. Την ευχαριστήρια περγαμηνή προς τη διοίκηση της Goldair Tourism παρέλαβε, δια χειρός των Αργυρών Ολυμπιονικών της Υδατοσφαίρισης κα Γεωργία Ελληνάκη και κα Ευτυχία Καραγιάννη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Goldair κα Δέσποινα Μαυρίδου.

Στην εκδήλωση της 12ης Ιανουαρίου βραβεύθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Καπράλος, η πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα”, κα Κατερίνα Παναγοπούλου, ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας κ. Ισίδωρος Κούβελος κ.π.α., ενώ το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν πλήθος ολυμπιονικών από σχεδόν όλο το φάσμα των Ολυμπιακών αγωνισμάτων. Η αποστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και των εκλεκτών μελών του είναι η προαγωγή του αθλητισμού, του πολιτισμού, της υγείας και της παιδείας, μέσα από σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών για συνέργειες με όλους τους ενεργούς φορείς της κοινωνίας.
 

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά): ο κ. Παναγιώτης Τσεκούρας, γενικός γραμματέας του ΕΚΑ Basket,ο κ. Νίκος Μπαμπανικολός παλαίμαχος της ΑΕΚ και πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, η κα Δέσποινα Μαυρίδου υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων ομίλου Goldair, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Στη φωτογραφία, η Goldair Tourism με εκπρόσωπο την κα Δέσποινα Μαυρίδου – υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, βραβεύεται από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών δια χειρός των Αργυρών Ολυμπιονικών της Υδατοσφαίρισης Γεωργία Ελληνάκη και Ευτυχία Καραγιάννη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024