Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΥγείαςΔιανομή δελτίων Θεραπευτικού Τουρισμού εντός Μαΐου
ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Διανομή δελτίων Θεραπευτικού Τουρισμού εντός Μαΐου

Συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, καθώς και συνταξιούχοι άλλων ασφαλιστικών Ταμείων που δικαιούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, θα μπορούν να παραλάβουν από τα μέσα Μαΐου 2008 τα δελτία Θεραπευτικού Τουρισμούαπό τα υποκαταστήματα του […]

Συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, καθώς και συνταξιούχοι άλλων ασφαλιστικών Ταμείων που δικαιούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, θα μπορούν να παραλάβουν από τα μέσα Μαΐου 2008 τα δελτία Θεραπευτικού Τουρισμού<...>από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι συνταξιούχοι που έχουν ανάγκη λουτροθεραπείας, των οποίων το ετήσιο συνολικό ατομικό καθαρό δηλωθέν εισόδημα, από οποιαδήποτε πηγή, δεν υπερβαίνει τις 16.000 ευρώ και το οικογενειακό δεν υπερβαίνει τις 32.000 ευρώ, βάσει του εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας.

Με το πρόγραμμα αυτό επιδοτείται η διαμονή του δικαιούχου στη λουτρόπολη, από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, για 15 ημέρες. Κάθε δικαιούχος μπορεί να συνοδεύεται και από ένα συνοδό, του οποίου η διαμονή επιδοτείται επίσης.

Στα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη χορήγηση Δελτίου Θεραπευτικού Τουρισμού περιλαμβάνονται:


  1. Βιβλιάριο ασθενείας δικαιούχου και συνοδού

  2. Αστυνομική ταυτότητα δικαιούχου και συνοδού

  3. Παραπεμπτικό γιατρού μόνο για τον δικαιούχο, ότι χρήζει λουτροθεραπείας

  4. Εκκαθαριστικό εφορίας

  5. Απόδειξη προκαταβολής κράτησης ξενοδοχείου.


Πληροφορίες για τη διαδικασία χορήγησης των δελτίων Θεραπευτικού Τουρισμού στους δικαιούχους, καθώς και σχετικό λεπτομερές ενημερωτικό φυλλάδιο θα παρέχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Υποκαταστημάτων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024