Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗ Χαλκιδική βραβεύεται ως κορυφαίος προορισμός της ηπειρωτικής Ελλάδος σε παγκόσμιο επίπεδο
Βραβεία

Η Χαλκιδική βραβεύεται ως κορυφαίος προορισμός της ηπειρωτικής Ελλάδος σε παγκόσμιο επίπεδο

Στα βραβεία του World Travel Awards, η Χαλκιδική διακρίθηκε παγκοσμίως ως ο καλύτερος προορισμός της Ηπειρωτικής Ελλάδος.

Η Χαλκιδική απέσπασε το βραβείο “Greece’s Leading Mainland Destination 2021” με βάση τον γενικό δείκτη ικανοποίησης (GRI) διεθνών προορισμών στο μοντέλο “ήλιος και θάλασσα”. Οι προσπάθειες του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής σε συνεχή συνεργασία με τους επαγγελματίες φιλοξενίας και επισιτισμού, τους Δήμους και όλους όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού στη Χαλκιδική για τη διαρκή αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, ανταμείβονται και φέρνουν μετρήσιμα αποτελέσματα.
Ο πρόεδρος του ΠΟΞ, κ. Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε: “Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει…  και με παγκόσμια πιστοποίηση πλέον. Οι προσπάθειές μας πιάνουν τόπο κι ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά το νομό μας. Το βραβείο του World Travel Awards, του πλέον διακεκριμένου φορέα τουρισμού, αποτελεί  κορυφαία παγκόσμια  αναγνώριση της Χαλκιδικής καθώς είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας των επαγγελματιών Τουρισμού και κοινού. Επιβεβαιώνει την πεποίθηση μας ότι η Χαλκιδική μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες διακοπών και μοναδικές εμπειρίες”.
Τα World Travel Awards, ο διεθνής θεσμός που από το 1993 δραστηριοποιείται και βραβεύει τους πρωταγωνιστές της τουριστικής βιομηχανίας, σήμερα αναγνωρίζεται ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, σε όλο τον κόσμο.
Στον ίδιο θεσμό, πολλά ήταν και τα ελληνικά ξενοδοχεία που απέσπασαν διακρίσεις. Ανάμεσα τους και το SANI Resort της Χαλκιδικής που βραβεύτηκε για 4η συνεχή φορά – ενδεικτικό της ισχύος της ελληνικής ξενοδοχίας στην παγκόσμια αγορά.
Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022