Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜε νέες κατηγορίες τα Tourism Awards γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους
Βραβεία

Με νέες κατηγορίες τα Tourism Awards γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους

Μεταξύ των νέων κατηγοριών στην επετειακή βράβευση των 10 χρόνων θα υπάρχει και η κατηγορία 5,12 Bike Friendly Travel σε συνεργασία με το σήμα Bike Friendly.

Tourism Awards, τα πρώτα και μεγαλύτερα βραβεία της ελληνικής αγοράς τουρισμού, κλείνουν φέτος δέκα χρόνια. Δέκα ολόκληρα χρόνια στήριξης, αναγνώρισης και επιβράβευσης της καινοτομίας και της ποιότητας σε έργα, προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού, φιλοξενίας και διασκέδασης.

Στα βραβεία, που διοργανώνονται από την Boussias Communications, φέτος προστέθηκε στην κατηγορία Guest Experience με το Νούμερο 5,12 το Bike Friendly Travel σε συνεργασία με το σήμα πιστοποίησης Bike Friendly όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα πιστοποιημένα ξενοδοχεία, προορισμοί, και συνεργάτης του σήματος. Επίσης, νέες κατηγορίες είναι και οι Environmental, Social and Governance (ESG) Strategy, Airports / Ports / Marinas, και Photography.

Από την πρώτη χρονιά, τα Tourism Awards αφουγκράζονται την αγορά και συντροφεύουν κάθε «ταξίδι», κάθε βήμα, κάθε αξιόλογη πρωτοβουλία. Η φετινή διοργάνωση θα είναι επετειακή και η τελετή απονομής θα αποτελέσει μια ιδιαίτερα λαμπερή γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2023 ενώ η τελετή απονομής θα γίνει τον Μάρτιο του 2023.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024