Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςMiss Europe Tourism την Παρασκευή 24 Ιουλίου
Είκοσι καλλονές από την Ελλάδα και την Κύπρο στο Ακρωτήρι Live

Miss Europe Tourism την Παρασκευή 24 Ιουλίου

Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει το Miss Europe Tourism, που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Ακρωτήρι Live. Είκοσι καλλονές από την Ελλάδα και την Κύπρο θα διεκδικήσουν τις 6 πρώτες […]

Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει το Miss Europe Tourism, που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Ακρωτήρι Live<…>. Είκοσι καλλονές από την Ελλάδα και την Κύπρο θα διεκδικήσουν τις 6 πρώτες θέσεις που εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την συμμετοχή στους αντίστοιχους διεθνείς διαγωνισμούς. Παράλληλα θα εκλεγεί και η “Μις Ελληνικός Τουρισμός” στην κοινή αυτή διοργάνωση της Κύπρου και Ελλάδας, που πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εκπρόσωπος του Κυπριακού Οργανισμού Ομορφιάς και Τουρισμού, κα Σταυρούλα Νικολάου και θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με επικεφαλή το Γιώργο Γερολυμάτο και την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς “Μις Ευρωπαϊκός Τουρισμός” είναι ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη και θεωρείται από τους διασημότερους στον κόσμο, ενώ δεκάδες τοπ μόντελς έχουν πάρει μέρος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024