Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΠρωτότυπες καρδιές στους δρόμους της Αθήνας
Hearts in Athens

Πρωτότυπες καρδιές στους δρόμους της Αθήνας

Με ένα μεγάλο πάρτι, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο Athens Imperial, γιόρτασαν όλοι μαζί, οι διοργανώτριες εταιρίες Goldair και Comm Group, οι καλλιτέχνες, οι χορηγοί και οι […]

Με ένα μεγάλο πάρτι, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο Athens Imperial, γιόρτασαν όλοι μαζί, οι διοργανώτριες εταιρίες Goldair και Comm Group, οι καλλιτέχνες, οι χορηγοί και οι φίλοι της οργάνωσης, τα εγκαίνια<...>της έκθεσης Hearts in Athens.

Οι καρδιές, από φαϊμπεργκλας, από μέταλλο, και από ξύλο, βρίσκονται ήδη στους δρόμους της Αθήνας, στους σταθμούς του Μετρό, σε στοές, στην Ερμού, στο σταθμό του Κεραμεικού, στη Στοά Σπυρομίλιου, στη Τεχνόπολις, στον Ευαγγελισμό και σε πολλά άλλα σημεία. Για τους επόμενους δύο μήνες οι καρδιές θα χρωματίσουν την καθημερινότητα των Αθηναίων, προκαλώντας τους να ονειρευτούν, να χαμογελάσουν, να ερωτευτούν και να νοσταλγήσουν.

Ο δήμαρχος της Αθήνας, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, χαιρέτησε την έναρξη της έκθεσης και ευχαρίστησε τους διοργανωτές. Οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας Hearts in Athens ’08, κ. Τάκης Μελέτης και κ. Νικόλας Μπενόπουλος, ευχαρίστησαν τους καλλιτέχνες και όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν με την αγάπη τους την προσπάθεια αυτή. Ευχαρίστησαν τον δήμο Αθηναίων, που με την συνεργασία του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, έχει θέσει υπό την αιγίδα του την υπαίθρια έκθεση Hearts in Athens’08, την σειρά προϊόντων ΔΕΛΤΑ Daily της Vivartia και το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Υγεία, μεγάλους Χορηγούς της έκθεσης, καθώς και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, υπηρεσιών και τους Χορηγούς μεμονωμένων γλυπτών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Απριλίου, οι καρδιές θα δημοπρατηθούν και το 50% των εσόδων της δημοπρασίας θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024